Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Cross: Goedkope elektrische fietsen

Cross: Goedkope elektrische fietsen

Wil je graag een elektrische fiets, maar ben je niet van plan om daar twee- of drie-duizend euro voor neer te tellen, dan hebben we hier een goed alternatief voor je. Cross maakt elektrische fietsen die vanaf 799 euro worden aangeboden. Voor dat geld worden ze ook nog op afspraak thuis afgeleverd!


En Cross elektrische fietsen zijn goedkoop, maar zeker geen miskoop. Zo werden de Cross E-Trendy en E-City fietsen door de ANWB gekozen tot de elektrische fietsen met de beste prijs kwaliteit verhouding!

Cross fietsen worden exclusief tegen deze lage prijzen verkocht en volledig gemonteerd gratis thuisbezorgd door Matrabike. Het zijn degelijke Hollandse fietsen met een elektrische motor in het achterwiel of voorwiel en een accu onder de bagagedrager. Ook zijn er Cross e-bikes met een middenmotor.

Cross elektrische fietsen zijn er in diverse modellen. Bijvoorbeeld de Cross E-City Wave N7. Zoals de naam al aangeeft is dit een elektrische stadsfiets met zeven versnellingen in de naaf.  Een andere goede elektrische stadsfiets van Cross zijn de E-City 6600 en de E-City 8600. Dit zijn luxere modellen met een heel grote actieradius en extra's zoals een USB aansluiting voor je telefoon of navigatiesysteem.Met de naam stadsfiets doe je deze Cross ebikes dus eigenlijk te kort, want deze elektrische fietsen lenen zich uitstekend voor een lange fietstocht. Dat geldt natuurlijk ook voor de elektrische trekking modellen uit onder andere de Cross E-Trendy en de Cross E-Trekking serie.

-->