Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP fietsen. Voordelige kwaliteitsfietsen uit Nederland

BSP fietsen. Voordelige kwaliteitsfietsen uit Nederland


BSP is een Nederlandse fietsfabrikant die goede maar goedkope fietsen maakt. BSP fietsen waren bijvoorbeeld testwinnaar in diverse categorieën bij de Nationale Fietstest van De Telegraaf, de ANWB en de Fietsersbond. En dat voor fietsen in zo'n lage prijsklasse!

Waar koop je BPS fietsen?

BSP fietsen zijn voordelig online te koop. Kijk hieronder voor de aanbiedingen.

Alle soorten fietsen

BSP maakt werkelijk alle soorten fietsen. Bijvoorbeeld stadfietsen (O-Seven, Sinatra, Voyager, Hermitage, Steeler), transportfietsen (Pitch, Metropolis, Viking, Barista, Havana), moederfietsen (La Dolce Vita, Seine), Omafietsen (Oma Comfort, Oma Royal Class, Oma City en Opa Comfort) en elektrische fietsen (E-Volt).

Alle BSP fietsen worden volledig in Nederland (Utrecht) geproduceerd. Met veel zorg, zodat BSP fietsen altijd van goede kwaliteit zijn. En toch biedt BSP zijn fietsen voordelig aan. Vooral online (zie bovenstaande aanbiedingen) zijn BSP fietsen goedkoop te bestellen.


Vaak als beste fiets getest

Opvallend vaak winnen de goedkope BSP fietsen een vergelijkende fietsentest. De BSP Metropolis was bijvoorbeeld de beste transportfiets voor meisjes volgens een test van het Algemeen Dagblad, met een 9,7 als cijfer. Bij de Nationale Fietstest was de BPS Voyager de beste stadsfiets onder de 799 euro en eveneens bij de Nationale fietstest werd de E-Volt Urban EC10 zelfs uitgeroepen tot beste elektrische fiets.


Informatie BSP fietsen

BSP is een Utrechts familiebedrijf dat in 1983 door de vader van de huidige eigenaren is opgericht. Deze fietsenmaker besloot zijn eigen fietsen te gaan ontwikkelen en maken en noemde dit "huismerk" BSP (Bike Shop Products). De verkoop van die eigen fietsen begon een beetje als hobby maar door de goede kwaliteit en het aansprekende design kon succes niet uitblijven. Andere fietsenwinkels vroegen of ze de fietsen ook mochten verkopen, en een nieuw Nederlands fietsenmerk was geboren. Jaarlijks werden er weer meer BSP fietsen verkocht, en er kwamen steeds meer verschillende modellen uit.

Het éénmans fietsfabriekje is nu een serieus fietsenmerk. Groot genoeg voor een eigen ontwerpafdeling en ontwikkelingsafdeling, maar nog steeds klein genoeg om aan iedere BSP fiets veel aandacht te kunnen besteden.


Belangrijk want BSP wil kwaliteit leveren. Alle BSP fietsen worden voorzien van twee harde, duurzame en corrosie bestendige laklagen en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van onderdelen van goede fabrikanten. Zo werkt BSP uitsluitend met kwaliteit velgen van de merken Rodi en Ryde en komen de spaken van de  gerenommeerde Belgische leverancier Sapim. Andere bekende fabrikanten die onderdelen voor BSP fietsen maken zijn Shimano, Selle Royal, Abus, Curana en Freeway.

Kijk bij de eerder genoemde online aanbieders voor BSP fietsen tegen de laagste prijs.

Zie ook:

Foto's: BSP Fietsen


Onderwerp:
BSP fietsen zijn goedkope fietsen van goede kwaliteit. BPS maakt alle soorten fietsen die online goedkoop verkocht worden. Denk hierbij aan BPS e-bikes en BSP stadsfietsen, maar ook aan een BSP moederfiets (mammafiets), transportfiets of omafiets. Hier boven vind je alle aanbiedingen van goedkope BSP fietsen.
-->