Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Aanbiedingen Cortina elektrische fietsen

Aanbiedingen Cortina elektrische fietsen

Cortina behoort tot de beste Nederlandse fietsfabrikanten. Cortina maakt vooral stadsfietsen en e-bikes. Hier aanbiedingen van de Cortina elektrische fietsen.

Cortina elektrische fietsen

Het betreft een hele reeks Cortina elektrische fietsen, e-bikes voor recreanten, forenzen, scholieren en e-bikes voor dagelijks gebruik.

Aanbiedingen Cortina e-bikes

Op deze pagina kijken we naar de verschillende Cortina e-bikes, maar eerst de aanbiedingen van deze heel goede en relatief goedkope elektrische fietsen.

Overzicht Cortina elektrische fietsen

Hieronder een korte omschrijving van alle Cortine elektrische fietsen.

Cortina E-Common

De Cortina E-Common is de meest populaire Cortina elektrische fiets. Deze Cortina e-bike is een echte allrounder. De E-Common is er als damesfiets en herenfiets en je kunt kiezen tussen een goedkope versie met 7 versnellingen en een Bafang M300 middenmotor en een meer krachtige versie met 8 versnellingen en een Bafang M420 middenmotor. Je hebt keuze uit 3 accu's.

Cortina e-common e-bike

Cortina e-Common e-bikeDe Cortina E-Common elektrische fiets is voorzien van zowel een achterdrager als voordrager. Beide bagagedragers zijn voorzien van het Atran Velo System (AVS) zodat je er een geschikte fietsmand of fietstas op vast kunt klikken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Cortina elektrische fietsen voor de specificaties en actuele lage prijzen van deze Cortina e-bikes.

Cortina E-Foss met middenmotor

Geen voordrager? Dan kun je ook kiezen voor de Cortina E-Foss e-bike. Ook dit is een goede comfortabele Cortina elektrische fiets. De Cortina E-Foss elektrische fiets is verder voorzien van 9 ondersteuningsstanden, 8 versnellingen en hydraulische schijfremmen.  

Deze is voorzien van een Bafang M300 middenmotor. Een middenmotor rijdt plezieriger dan een voorwielmotor of achterwielmotor door de meer natuurlijk aanvoelende trapondersteuning op de trappers.

Cortina e-foss elektrische fiets

Cortina e-Foss elektrische fiets

Cortina E-Foss met voorwielmotor

Je kunt ook kiezen voor een versie met Bafang voorwielmotor. Daar spaar je geld mee uit. De adviesprijs ligt ruim 300 euro lager. 

De Cortina E-Foss met voorwiel motor is alleen als universeel model (damesfiets) te koop. Terwijl de middenmotor versie verkrijgbaar is in modellen voor dames en heren.

Cortina E-Silento Pro

De E-Silento Pro is het topmodel onder de Cortina e-bikes. Deze Cortina elektrische fiets is voorzien van een Shimano Steps E-6100 middenmotor een een (makkelijk uitneembare) accu die onzichtbaar in het frame is weggewerkt. 

De fiets is mede daardoor prachtig gestroomlijnd vormgegeven. Ook door het ontbreken van een bagagedrager, al is dat natuurlijk wel een nadeel als je bagage wilt meenemen op deze Cortina elektrische fiets.

Cortina e-silento pro e-bike
Cortina e-silento pro e-bike


De Gates CDX beltdrive, de verende voorvork, de hydraulische schijfremmen en natuurlijk de krachtige Shimano middenmotor maken de Cortina E-Silento Pro tot een luxe en comfortabele elektrische fiets, ook voor het maken van lange fietstochten.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle specificaties en de laagste actuele prijzen.

Cortina E-U4 elektrische transportfiets met middenmotor

Een heel andere Cortina e-bike om te zien is de Cortina E-U4. Dit is een elektrische transportfiets. Het is niet de meest goedkope elektrische transportfiets om de markt, maar dat betaalt zich terug in een hoge kwaliteit en goed comfort.

In tegenstelling tor goedkope transportfietsen van goedkope concurrenten is deze Cortina elektrische transportfiets namelijk uitgevoerd met een goede middenmotor. Hierbij kun je zelfs kiezen tussen een middenmotor van Bosch of Bafang. Ook kun je kiezen tussen versies met 7 en 8 versnellingen en tussen een damesfiets en herenfiets, waarbij de laatste over een dubbele fietsstang beschikt.


Cortina E-U4 elektrische transportfiets

Cortina E-U4 elektrische transportfiets

Cortina E-U4 elektrische transportfiets met voorwielmotor

Is de bovenstaande Cortina elektrische transportfiets je toch te duur? Dan kun je geld besparen door te kiezen voor de goedkopere versie met Cortina SportDrive voorwielmotor. 

Cortina E-U4 elektrische moederfiets / familiefiets

Zowel de Cortina E-U4 met voorwielmotor als de Cortina E-U4 met middenmotor zijn ook verkrijgbaar in een family / moederfiets versie. Deze Cortina elektrische fiets is biedt meer ruimte voor het plaatsen van een kinderzitje op de fiets.

Kijk bij de Cortina elektrische fiets aanbiedingen voor alle prijzen, mogelijkheden en specificaties van de diverse Cortina E-U4 elektrische fietsen met voordrager.

Cortina E-Blau design e-bike

De Cortina E-Blau design e-bike zit in hetzelfde segment als de bovenstaande Cortina E-Silento. Ook dit is een strak vormgegeven Cortina elektrische fiets met een accu en verlichting die perfect in het frame zijn opgenomen. Een schitterende design fiets die dan ook is bekroond met de Goed Industrieel Ontwerp Award.


Cortina e-blau elektrische fiets

Cortina e-Blau elektrische fiets


Ook hier een Gates beltdrive in plaats van een fietsketting, een midden motor en hydraulische schijfremmen. En ook hier ontbreekt de bagagedrager, maar je kan wel een voordrager of achterdrager plaatsen als je deze optioneel aanschaft.

Alle informatie (en prijzen) vind je bij bovenstaande Cortina e-bike aanbiedingen.

Cortina E-Nite elektrische stadsfiets

Een andere design elektrische fiets van Cortina is de E-Nite  Deze elektrische fiets is echter vooral ontworpen voor gebruik in de stad, met een rechte zit (voor een goed overzicht in het verkeer) en een robuust design waardoor de fiets niet snel schade oploopt in een fietsenstalling.


Cortina E-Nite elektrische stadsfiets

Cortina E-Nite elektrische stadsfiets


De Cortina E-Nite beschikt over een comfortabel rijdende middenmotor en een versnellingsnaaf met 7 versnellingen. De bagagedrager is voorzien van AVS zodat je er een geschikte fietsmand zo op vast kunt klikken.

Cortina E-Octa

De Cortina E-Octa is dan weer een meer traditionele elektrische fiets, met accu onder de bagagedrager. De Cortina E-Octa heeft 8 versnellingen en een Bafang M300 80 Nm middenmotor.

Cortina e-octa elektrische fiets

Cortina E-Octa elektrische fiets


Er is ook een Cortina E-Octa Plus. Deze is voorzien van een luxere Bafang M420 middenmotor.

Cortina E-U1

Een goede relatief goedkope elektrische fiets is de Cortina E-U1 e-bike met voorwielmotor. Bij deze Cortina elektrische fiets heb je de keuze uit een versie met 3 of 7 versnellingen. De Corrina E-U1 is verkrijgbaar als damesfiets en herenfiets.

Cortina e-u1 e-bike

Cortina e-u1 elektrische fiets


Al deze Cortina elektrische fietsen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen. Kijk daar voor alle details en prijzen.

Zie ook:


-->