Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietsstoeltjes (fietszitjes) informatie en tips

Een fietsstoeltje (kinderzitje, fietszitje) is een kinderstoeltje voor op de fiets. Je hebt deze fietsstoeltjes als voorzitje en achterzitje. Hier vind je alle informatie over deze fietsstoeltjes verzameld.

Beste fietsstoeltje kopen

Kijk als je op zoek bent naar een fietszitje vooral eens bij onderstaande online winkels. Fietszitjes zijn voordelig online te koop bij deze goede en goedkope webwinkels. Hier vind je het beste assortiment fietsstoeltjes tegen de laagste prijzen.
Deze winkels verkopen alle soorten fietsstoeljes. Voorstoeltjes, achterstoeltjes, zadels voor op de stang, maar ook windschermen, kussentjes en andere benodigdheden.  Je vind hier de kwaliteitsproducten van GMG Yepp, Polisport, Qibbel en Bobike.

Overzicht alle fietsstoeltjes

Wil je weten wat er allemaal aan fietsstoeltjes te koop is? In het overzicht met alle fietsstoeltjes vind je meer dan 400 voorzitjes en achterzitjes voor op de fiets. Natuurlijk allemaal met hun prijs, met de mogelijkheid ze voordelig aan te schaffen en met de mogelijkheid om via zoekmogelijkheden het voor jou beste fietsstoeltje te vinden.

Alle informatie over fietszitjes

We hebben een groot aantal informatieve artikelen met tips over fietsstoeltjes gepubliceerd. Hieronder vind je de meest gelezen artikelen over dit onderwerp.


Je hebt dus twee soorten fietsstoeltjes. Je hebt kinderzitjes die je op de bagagedrager plaatst (achterzitjes) en zitjes die je aan het stuur of stuurpen bevestigd (voorzitjes). In de praktijk komt het er meestal op neer dat een kindje eerst voorop de fiets meegaat en pas als hij of zij daarvoor te groot en te zwaar wordt naar achter verhuist. Voorop een kindje vervoeren is namelijk veel gezelliger, maar op een gegeven moment wordt het gewoon te lastig sturen.

Als merk fietsstoeltje staan de merken Yepp en Bobike duidelijk bovenaan, maar ook Qibbel, Polisport en Thule bieden een breed assortiment aan fietsstoeltjes aan.
-->