Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » QWIC fietsen: Hippe elektrische fietsen

QWIC fietsen: Hippe elektrische fietsen


QWIC is een jong Nederlands fietsenmerk, gevestigd in Amsterdam, dat hippe e-bikes maakt. Veel fabrikanten van elektrische fietsen mikken op een wat oudere doelgroep maar QWIC pakt het totaal anders aan. En met succes want de hippe elektrische fietsen van QWIC vinden gretig aftrek.


QWIC maakt elektrische fietsen en elektrische scooters. De e-bikes zijn onderverdeeld in de Performance Series, de Premium Series en de Trend Series.

Hier koop je online goedkoop QWIC fietsen 

QWIC Performance fietsen

De QWIC Performance collectie bestaat uit e-bikes met een zeer krachtige elektrische motor. Het handgemaakte aluminium frame is sportief. Deze QWIC elektrische fietsen zijn dan ook gericht op de veeleisende sportieve gebruiker. Deze elektrische fietsen bieden wel 8 of 10 verschillende ondersteuningsstanden. Je hebt de keuze uit een naafmotor in het achterwiel en een krachtige middenmotor. Ook de accu's van de QWIC Performance collectie zijn erg krachtig.


QWIC Premium fietsen

De QWIC Premium collectie bestaat uit hoogwaardige e-bikes met derailleur-, naafversnellingen of automatische versnellingen. Lasnaden en kabels zijn in het handgemaakte frame zoveel mogelijk weggewerkt en de elektrische fietsen uit de QWIC Premium Series beschikken over tweewielaandrijving. Deze aandrijving op twee wielen zorgt voor een perfecte balans tussen trapkracht en motorkracht, en voor maximale tractie en grip. Deze ebikes worden standaard geleverd met een 240 Wh accu, maar je kunt ook kiezen voor een 375 Wh, 470 Wh of zelfs een 625 Wh accu. Met de laatste accu is een bereik mogelijk tot circa 180 km.


QWIC Trend fietsen

De elektrische fietsen uit de QWIC Trend serie hebben al vele prijzen gewonnen. Alle QWIC fietsen uit de Trend Serie beschikken over wel 8 ondersteuningsstanden. Deze QWIC e-bikes zijn uitgerust met een 375 Wh Li-ion accu met een bereik tot 110 km.


Bij de QWIC fietsen uit de Trend collectie kun je kiezen tussen een sportieve achterwielaandrijving met derailleurversnellingen, een zeer krachtige en stille middenmotor of de QWIC Two-Wheel aandrijving met voorwielmotor.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen van deze hippe QWIC fietsen.

Zie ook: Meer tips en informatie elektrische fietsen
Foto's: QWIC


Onderwerpen
Qwic fietsen, e-bike, fietsmerk, Qwic e-bikes, Qwic elektrische fiets.

-->