Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » QWIC e-bike: Aanbiedingen QWIC elektrische fietsen

QWIC e-bike: Aanbiedingen QWIC elektrische fietsen

QWIC is een elektrische fiets specialist. Kijk hier voor QWIC aanbiedingen en koop goedkoop een QWIC e-bike.

Qwic fietsen


QWIC is een jong Nederlands fietsenmerk, gevestigd in Amsterdam, dat hippe e-bikes maakt. Veel fabrikanten van elektrische fietsen mikken op een wat oudere doelgroep maar QWIC pakt het totaal anders aan. En met succes want de hippe elektrische fietsen van QWIC vinden gretig aftrek.

QWIC e-bikes worden regelmatig als beste elektrische fiets getest. Hieronder kijken we naar de verschillende QWIC fietsen.

Hier koop je online goedkoop QWIC fietsen 

Maar eerst hebben we een overzicht met aanbiedingen van winkels waar je een QWIC fiets goedkoop online kunt kopen.


QWIC Comfort e-bikes

De Comfort serie is een serie QWIC e-bikes die bestaat uit luxe elektrische design fietsen. Al deze QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van een middenmotor. Deze serie is weer onderverdeeld in Premium, Premium I en Premium Q e-bikes.

Qwic e-bikes fietsen

QWIC Premium e-bike

De QWIC Premium is een populaire QWIC elektrische fiets die al bij menig fietstest als beste elektrische fiets uit de test is gekomen. De Premium e-bike heeft een middenmotor en de accu onder de bagagedrager. Deze QWIC fiets is verkrijgbaar met een 4127 Wh, 625 Wh of 756 accu.


QWIC Premium I met accu in frame

Liever een elektrische fiets waarbij de accu ogenschijnlijk deel uit maakt van het frame? Dan is de Premium I een goede keuze. Bij deze QWIC e-bike is accu volledig in het frame ge├»ntegreerd. Dat is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor een betere gewichtsverdeling. 

Ook aan de rest van het design is bij de QWIC Premium I veel aandacht besteed. Let bijvoorbeeld eens op de aluminium spatborden, de leren handvatten en het leren zadel. Dit is een heel mooie design fiets!

QWIC Premium Q. De beste QWIC e-bike

De QWIC Premium Q is het topmodel van deze Amsterdamse fietsfabrikant. Bij deze elektrische fietsen wordt alleen gebruik gemaakt van de beste onderdelen. Zo is een 756 Wh accu bijvoorbeeld standaard, waardoor deze QWIC e-bike de hoogst mogelijke actieradius heeft.

Ook de Brose middenmotor is bijzonder krachtig en heel stil. Als je de beste e-bike zoekt, en daar best wat voor wilt betalen, is de QWIC Premium Q voor jou de beste koop.

Kijk voor alle versies, specificaties en laagste prijzen van deze QWIC Premium e-bikes bij de bovenstaande aanbiedingen van QWIC fietsen.


QWIC Urban e-bikes

De term Urban verraad het al, dit zijn de elektrische stadsfietsen van QWIC. Stadsfiets betekent hier niet dat deze elektrische fietsen niet geschikt zijn voor lange fietstochten buiten de stad, in tegendeel, maar ze zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de drukke stad.

De Urban e-bikes hebben een rechte zit, zijn heel wendbaar en zijn zo ontworpen dat er niet snel schade ontstaat als je de elektrische fiets in een fietsenstalling parkeert.

Qwic e-bike urban

QWIC Urban RD9

Een populaire urban e-bike is de QWIC Urban RD9 met een 35Nm achterwiel motor. Zijn modelnaam RD9 ontleent deze QWIC elektrische fiets aan de derrailleurversnelling met 9 versnellingen. En heel royaal aantal versnellingen voor een e-bike die stadsfiets genoemd wordt!

Met zijn verende voorvork, verende stuurpen en verende zadelpen rijdt deze QWIC e-bike heel comfortabel, ook op heel lange ritten. Dat laatste vraagt ook om een goede accu. Bij de QWIC Urban RD9 e-bike kun je kiezen uit 3 verschillende accu's.

Kijk voor meer informatie en de laagste prijs bij de aanbiedingen van QWIC fietsen boven.


QWIC Sport e-bikes

De QWIC Sport serie is een reeks elektrische fietsen met een wat verwarrende naam. Het zijn namelijk geen sportfietsen maar sportieve elektrische fietsen. Bovendien vindt je in deze Sport serie zowel gewone e-bikes (tot 25 km/u) als speed pedelecs (snelle e-bikes tot 45 km/u).
 

QWIC RD11 e-bike

De QWIC RD11 is bijvoorbeeld een standaard e-bike (tot 25 km/u). Deze elektrische fiets is voorzien van een achterwielmotor en zoals de naam al aangeeft 11 versnellingen. 


QWIC RD11 Speed e-bike
Deze QWIC fiets is er ook als QWIC RD11 Speed die ondanks de naam geen speed pedelec is. Het verschil met de "gewone" RD11 zit hem in een sterkere motor (50 Nm in plaatst van 45 Nm).


qwic fietsen e-bike

QWIC MD11 speed pedelec

De QWIC MD11 is wel een speed pedelec, een fast e-bike die de 45 km /u uur kan halen. Hiervoor beschikt deze snelle e-bike over een 90 Nm Brose middenmotor. Een ideale e-bike voor als je fietstochten in de heuvels of bergen maakt, maar ook als je snel je werk (of thuis) wilt zijn.


QWIC MA 11 speed pedelec

De beste speed pedelec van QWIC, en ook de beste speed pedelec uit een eerdere AD Fietstest. Ook deze snelle elektrische fiets beschikt over een 90Nm Brose midden motor. Het verschil met de MD11 zit hem in de Alfine 11 naafversnelling in plaats van de Shimano SLX 11 derailleur.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen van deze elektrische QWIC fietsen.

Zie ook: Meer tips en informatie elektrische fietsen


Onderwerp:
QWIC is een e-bike specialist. QWIC fietsen zijn bijzonder goede e-bikes en speed pedelecs (speed e-bikes). Hierboven vind je informatie over de verschillende QWIC e-bikes en speed pedelecs en goedkope aanbiedingen van deze QWIC fietsen bij goedkope online aanbieders.Foto's: QWIC
-->