Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Elektrische fiets kopen: Tips van de Consumentenbond

Elektrische fiets kopen: Tips van de Consumentenbond

Tips van de Consumentenbond voor bij het kiezen van je beste elektrische fiets.


De Consumentenbond geeft hier enkele handige tips voor het gebruiken en kopen van een elektrische fiets. Hoe zit het bijvoorbeeld met de actieradius en hoe spaar je stroom zodat je bereik van de e-bike groter wordt?

In onderstaande video kun je het allemaal zien. En heb je interesse in een goede maar voordelige elektrische fiets? Kijk dan bij de aanbiedingen van elektrische fietsen.


De Consumentenbond geeft in de video praktische tips die heel handig zijn bij het kopen van een elektrische fiets. Maar ook voor mensen die al een elektrische fiets bezitten kunnen veel aan deze tips van de Consumentenbond hebben.

Wist je bijvoorbeeld dat je veel stroom kunt besparen door - net zoals bij een auto - in een zo laag mogelijke versnelling en met een zo laag mogelijke trapondersteuning weg te rijden? Dit scheelt veel stroom, zo is je accu veel minder snel leeg en kun je dus verder fietsen met trapondersteuning.

Bekijk de video voor alle e-bike tips van de Consumentenbond.

Meer e-bike tips en informatie

Nog veel meer tips voor bij het kiezen van je beste elektrische fiets vind je op de informatiepagina Beste Elektrische Fiets Kopen. Daar vind je tips over de e-bike, de e-bike motor en de accu van de elektrische fiets, de beste elektrische fietsen uit de test en aanbiedingen van goede elektrische fietsen bij de beste en goedkoopste winkels.

-->