Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope elektrische fiets: Goede e-bikes (800 - 1200 euro)

Goedkope elektrische fiets: Goede e-bikes (800 - 1200 euro)

Wat koop je onder de 1.200 euro? Hier een overzicht van goede goedkope elektrische fietsen. Deze e-bike koop je (vaak ruim) onder de 1.200 euro.

Amigo goedkope elektrische fiets


Is het de prijs die je er van weerhoudt een elektrische fiets te kopen? Dan is het goed te weten dat er ook goede maar goedkope elektrische fietsen te koop zijn. Hier kijken we naar goede e-bikes onder de 1200 euro. Veel van deze goedkope elektrische fietsen koop je zelfs onder de 1000 euro.

Wil je weten wat er aan goede elektrische fietsen onder de 1200 euro te koop is? Kijk dan bij onderstaande goede e-bikes onder de 1200 euro.

Al deze goedkope ebikes koop je (ruim) onder de 1.200 euro


Voorbeelden goedkope e-bikes

Hieronder geven we wat voorbeelden van elektrische fietsen die (soms heel ruim) onder de 1200 euro online te koop zijn. Soms ligt de adviesprijs van deze elektrische fietsen hoger, maar brengt de online korting de prijs onder de 1200 euro.

Amigo elektrische fietsen goedkoop kopen

Het grootste aanbod aan goedkope elektrische fietsen met een prijs onder de 1200 euro biedt Amigo. Kijk voor een goedkope Amigo elektrische fiets hier boven bij de bovenstaande aanbiedingen bij Bol.com. Amigo e-bikes worden daar zelfs onder de 1.00 euro aangeboden!

Goedkope elektrische fiets Amigo

Het gaat daarbij om een ruim elektrische fiets aanbod van e-bikes voor dames en heren in verschillende soorten. Om een elektrische transportfiets zoals de Amigo E-Strong of de Amigo E-Pulse, maar ook om elektrische stadsfietsen en elektrische toerfietsen zoals de Amigo E-Vibe en E-Active. 

En niet alleen elektrische fietsen met voorwielmotor, maar ook e-bikes met achterwielmotor en incidenteel zelfs een Amigo elektrische fiets met middenmotor.

Kijk bij de bovenstaande elektrische fiets aanbiedingen van Giga Bikes of bij de onderstaande Amigo fiets aanbiedingen voor de laagste actuele prijzen.


Vilette elektrische fietsen goedkoop kopen

Bij de bovenstaande Bol.com e-bike aanbiedingen vind je aanbiedingen van goedkope e-bikes van Vilette, waaronder diverse elektrische fietsen met een prijs rond de 1.000 euro.
Bijvoorbeeld de Vilette La Joie (met voorwielmotor) of de Vilette Le Bonheur (met achterwielmotor). Goede elektrische fietsen met 7 versnellingen. 5 ondersteuningsstanden en een goed rijcomfort. Goede e-bikes, ook voor lange fietstochten buiten stad en dorp.

Kijk hij de bovenstaande e-bike aanbiedingen van Bol.com of bij de onderstaande aanbiedingen van Vilette goedkope elektrische fietsen.


Altec elektrische fietsen goedkoop kopen

Ook Altec biedt diverse goede goedkope elektrische fietsen onder de 1.200 euro aan. Deze vindt je bij de bovenstaande goedkope elektrische fiets aanbiedingen.

Goedkope elektrsiche fiets Altec Sapphire e-bike


Je vindt daar (afhankelijk van de actuele aanbiedingen) onder de 1200 euro goede goedkope e-bikes als de Altec Kratos elektrische transportfiets en de Altec Sapphire elektrische stadsfiets / toerfiets (foto). Een prima fiets voor zowel recreatief gebruik als dagelijks gebruik en fietsritten naar school of werk, ook over lange afstanden.

Deze goedkope elektrische fietsen van Altec vind je bij de elektrische fiets aanbiedingen bovenaan, of hier onder bij alle aanbiedingen van Altec fietsen.In het bovenstaande overzicht met alle goede elektrische fietsen onder de 1200 euro voor alle informatie, specificaties en prijzen. Van bovenstaande e-bikes en van andere goedkope elektrische fietsen.

Zie ook: 
Foto bovenaan: Amigo goedkope elektrische fiets


Onderwerpen:
Hier kijken we naar goedkope elektrische fietsen. Goedkope e-bikes met een prijs tussen de 800 en 1200 euro. Voor dat geld koop je een goede goedkope elektrische fiets. Ook een voordelige e-bike kan een goede elektrische fiets zijn.

-->