Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Elektrische fietsen onder de 1200 euro (van goede merken)

Elektrische fietsen onder de 1200 euro (van goede merken)


Is het de prijs die je er van weerhoudt een elektrische fiets te kopen? Dan is het goed te weten dat er ook goede maar goedkope elektrische fietsen te koop zijn. Ook e-bikes van goede merken als Sparta, Victesse en Cortina. De goedkope elektrische fiets van Cortina is zelfs bij de Consumentenbond test als beste koop uitgeroepen.

Wil je weten wat er aan goede elektrische fietsen onder de 1200 euro te koop is? Kijk dan bij onderstaande goede e-bikes onder de 1200 euro.


Vijf voorbeelden

Hieronder geven we wat voorbeelden van elektrische fietsen die (soms heel ruim) onder de 1200 euro online te koop zijn. Soms ligt de adviesprijs van deze elektrische fietsen hoger, maar brengt de online korting de prijs onder de 1200 euro.

Cortina E-U1 

Neem de Cortina E-U1 die te koop is als elektrische damesfiets en elektrische herenfiets, met 3 of met 7 versnellingen. De versie met 7 versnellingen (de Cortina E-U1 N7) is door de Consumentenbond zelfs als beste koop getest. Dit is dan ook een sterke comfortabele e-bike met goede rij-eigenschappen.


De Cortina E-U1 is voorzien van een sterke Bafang voorwielmotor met 5 ondersteuningsstanden en wal-assist. Deze aantrekkelijk geprijsde e-bike is praktisch en comfortabel op zowel lange fietstochten als dagelijkse korte ritjes. Het is ook een veilige fiets, met een gesloten kettingkast en krachtige rollerbrakes.

Kijk bij de aanbiedingen van Cortina fietsen voor de actuele prijs.

Victesse Atlas

Liever een elektrische transportfiets? Kijk dan eens naar de Victesse Atlas. Deze goedkope elektrische fiets (onder de 1200 euro) is ideaal voor scholieren, maar ook voor het doen van boodschappen. Een sterk frame, een voordrager, een achterdrager, alles kan mee op de fiets! 3 versnellingen is genoeg voor stadsverkeer en kortere ritten. En de Shengyi voorwielmotor brengt je overal.


Ook deze e-bike kun je bij de aanbiedingen van Victesse fietsen onder de 1200 euro vinden.

Victesse Magnum

Een andere aanrader van Victesse is de Magnum met lage instap en 3 versnellingen. Deze elektrische fiets zagen we voor nog geen 1100 euro (zie bovenstaand overzicht). Door zijn lage instap is deze fiets veilig voor ouderen en mensen die een kinderzitje willen gebruiken. Ook deze Victesse is voorzien van de sterke Shengyi voorwielmotor.
Deze fiets is met zijn drie versnellingen en rechte zit vooral goed geschikt voor dagelijks gebruik. Maar het rijcomfort en de goede elektrische motor maken ook langere fietstochten heel goed mogelijk. Aan de accu zal het ook niet liggen. Volgens de fabrikant kan je met de standaard-accu al (onder gunstige omstandigheden) 190 kilometer halen. Kijk voor meer informatie bij de aanbiedingen van Victesse fietsen.

Sparta Mojo

Een elektrische herenfiets ruim onder de 1200 euro (kijk in het overzicht voor de actuele laagste prijs). Evenals de Victesse Atlas is dit een transportfiets, maar dan een echte Sparta e-bike voor weinig! En een goede ook, met bijvoorbeeld 7 versnellingen (Shimano Nexus 7), een  E-motion voorwielmotor en een lithium-ion accu met een bereik tot 145 kilometer.De Sparta Mojo beschikt over een smalle voordrager die geen belemmering vormt als je deze elektrische transportfiets in een fietsenrek parkeert. Een mand of krat maakt de fiets natuurlijk wel breder.

Bij de aanbiedingen van Sparta fietsen vind je ook de Sparta Regular Smart Electric N3 zonder voordrager.

Puch E-Ambient-S Remix

Ook Puch heeft een elektrische transportfiets (de Puch E-Rock Remix) en een elektrische stadsfiets / toerfiets (Puch E-Ambient-S Remix) in het lijstje met e-bikes onder de 1200 euro staan. De Puch E-Ambient-S Remix is de goedkoopste elektrische fiets van de twee.Het is een mooie goede elektrische fiets met 7 versnellingen, een E-Going voorwielmotor, een verende voorvork, een verende zadelpen en een mooie afwerking met onder andere kabels die in het frame verwerkt zijn zodat ze niet beschadigd kunnen raken. Kijk vooral ook eens bij de aanbiedingen van Puch fietsen naar deze e-bike als je een goedkope elektrische fiets zoekt.

In het bovenstaande overzicht met alle goede elektrische fietsen onder de 1200 euro voor alle informatie, specificaties en prijzen. Van bovenstaande e-bikes en van andere goedkope elektrische fietsen.

Zie ook: 
Foto bovenaan: Cortina


Onderwerpen:
Goedkope elektrische fietsen, goedkoop. goedkope e-bike, voordelige elektrische fiets, goede goedkope ebike.
-->