Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietsendragers. Tips, informatie, aanbiedingen

Ieder fietsliefhebber wil ook wel eens in een andere omgeving fietsen. Dat verklaart de grote populariteit van fietsendragers. Je zet je fietsen op een fietsendrager en rijdt naar een startpunt in een heel andere omgeving. Ook kun je met een fietsendrager makkelijk gestrande fietsers (bijvoorbeeld schoolkinderen) ophalen, en de fiets kan mee op vakantie.

De meeste fietsendragers zijn ervoor gemaakt om op een trekhaak te plaatsen, maar je hebt ook fietsendragers voor op het dak of voor op de achterklep. Hou wel rekening met het maximaal te belasten gewicht. Voor het vervoer van twee elektrische fietsen (zwaarder dan een stadsfiets) ben je al snel op de trekhaak aangewezen, omdat de het grootste gewicht kan dragen.

Beste winkels om een fietsdrager te kopen

Fietsdragers zijn goedkoop online bij diverse winkels. Je koopt de fietsendragers hier met hoge korting. Bespaar veel geld en koop je fietsdrager online. Onderstaande winkels hebben het beste aanbod fietsendragers, met alle topmerken en goede goedkopere alternatieven.
Fietsendrager keuzehulp

Ben je nog op zoek naar de voor jou beste fietsendrager? Gebruik dan de Fietsendrager Keuzehulp van Bol.com. Deze keuzehulp vind je bij de aanbiedingen van Bol hier boven.

Maak door jouw wensen en eisen aan te vinken een selectie uit meer dan 250 fietsendragers en vind zo snel en makkelijk de voor jou beste fietsendrager. Voor hoeveel fietsen zoek je een fietsendrager? Waar wil je de drager plaatsen? Om wat voor fietsen gaat het? Wat is je maximale budget? Geef deze en meer eisen op en de keuzehulp geeft je een advies op maat.

Beste fietsendragers uit de test

Fietsendragers worden regelmatig getest. Door de ANWB, de Consumentenbond en door andere experts op het gebied van testen en / of fietsen. Dit levert diverse beste fietsendragers uit de test op. Zo is er een beste fietsendrager voor 2 elektrische fietsen, voor 2 gewone fietsen, voor 3 gewone fietsen, voor een racefiets, voor gebruik op een caravan en veel meer. Kijk hierboven bij TestResults.nl voor alle beste fietsendragers uit de tests van experts.

Fietsendrager top tien

Kijk in de Fietsendrager Top 10 voor de tien meest populaire fietsendragers en fietsdrager accessoires van dit moment. Je kunt er nog verder doorbladeren of gericht zoeken met de Fietsendrager Zoekmachine.

Lees hier al onze informatie over fietsendragers


Onderwerpen:
Beste fietsendragers test, tips, fietsendrager goedkoop online kopen, ebike, fietsen, beste fietsdrager test anwb.

-->