Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietsendragers. Tips, informatie, aanbiedingen

Ieder fietsliefhebber wil ook wel eens in een andere omgeving fietsen. Dat verklaart de grote populariteit van fietsendragers. Je zet je fietsen op een fietsendrager en rijdt naar een startpunt in een heel andere omgeving. Ook kun je met een fietsendrager makkelijk gestrande fietsers (bijvoorbeeld schoolkinderen) ophalen, en de fiets kan mee op vakantie.

De meeste fietsendragers zijn ervoor gemaakt om op een trekhaak te plaatsen, maar je hebt ook fietsendragers voor op het dak of voor op de achterklep. Hou wel rekening met het maximaal te belasten gewicht. Voor het vervoer van twee elektrische fietsen (zwaarder dan een stadsfiets) ben je al snel op de trekhaak aangewezen, omdat de het grootste gewicht kan dragen.

Kijk bij Beste Fietsendrager Kopen bij welke winkels je het beste een fietsendrager kunt kopen. Deze online winkels hebben het beste assortiment fietsendragers en hanteren de laagste prijzen. Bovendien vind je hier de actuele fietsendrager top 10, de beste fietsendragers uit de test en een goede keuzehulp.


Lees hier al onze informatie over fietsendragers


-->