Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietsenrek kopen

Fietsenrek kopen


Fietsen slordig in de tuin? Fietsen onpraktisch neergezet in de schuur? Breng orde in de chaos en plaats je eigen fietsenrek. Deze zijn voordelig online te koop. Hier informatie over het kopen van goede fietsenrekken voor in je tuin, garage of schuur.


Fietsen vallen om, en fietsen worden beschadigd bij het pakken van een andere fiets. Dat voorkom je allemaal met een goed fietsenrek.

Deze fietsenrekken heb je in vele breedtes en voor 1, 2, 3, 4, 5 en zelfs 6 fietsen. Kijk bij de aanbiedingen alle fietsenrekken voor circa 50 van deze rekken voor je fiets. De keuze is groot!

Hieronder zie je wat voorbeelden. Hou er daarbij rekening mee dat de meeste fietsenrekken te koop zijn in versies voor verschillende aantallen fietsen.

Dunlop fietsenrek 4 fietsen

Populair is dit aluminium fietsenrek van Dunlop. 120 centimeter breed met ruimte voor vier fietsen.Dit aluminium fietsrek is licht van gewicht dus je kan het rek het beste wel vastzetten. Materialen om het fietsenrek aan de grond of de muur te bevestigen worden meegeleverd. Dit gaat heel makkelijk.

Met een verkoopprijs rond de 40 euro is dit ook een heel voordelig fietsenrek. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage prijs.

Mottez fietsenrek met hoogteverschil

Door hoogteverschil te creëren heb je meer ruimte voor de fietsen. Zo kun je bij dit fietsenrek van Mottez makkelijk 5 fietsen kwijt. Het Mottez fietsenrek is 160 cm breed.


Dit fietsenrek is wel een stukje duurder dan het fietsenrek van Dunlop maar dat merk je wel aan de kwaliteit. Het is geheel verzinkt en stevig gelast, het wordt als één geheel geleverd. Dit Mottez fietsenrek is ook te zien op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

Kijk voor de prijs en meer informatie over dit fietsenrek bij de aanbiedingen van fietsenrekken. Je komt deze fietsenstalling daar ook tegen in smallere versies van o.a. 2 en 3 fietsen.

Mottez fietsenrek muur

Een heel ander fietsenrek is deze voor aan de muur. Eveneens van Mottez. Dit fietsenrek monteer je aan de muur zodat je de fietsen er in kunt rijden.


Deze versie is geschikt voor 4 fietsen en 141 cm breed. Ook dit fietsenrek, en andere fietsenrekken voor aan de muur, is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen.

Koolstof buizen fietsenrek

Dit kleine maar robuuste fietsenrek heeft weer een heel andere opzet. Koolstof buizen vormen een stabiele houder voor je fietsen.


Ook fietsenrekken als deze kom je tegen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Kijk voor alle fietsenrekken, alle maten, en alle prijzen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van  fietsrekken. Je vindt daar rekken van 1 t/m 6 fietsen.
-->