Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Beste zadel kopen (ook tegen zadelpijn)

Fietsen is leuk, maar o wee die zadelpijn!
Hieronder vind je een overzicht van de beste aanbieders van fietszadels. Deze online winkels leveren met een hoge korting alle soorten zadels voor alle soorten fietsen. Voor gewone stadsfietsen, toerfietsen en e-bikes, maar ook voor mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen. Ook speciale zadels tegen zadelpijn vind je bij al deze winkels. Tevens vind je hier de top 10 van fietszadels, de beste zadels uit de test en tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van een fietszadel.

De beste winkels voor een fietszadel

Bij onderstaande online winkels vind je het beste aanbod aan fietszadels. Zowel qua assortiment als qua prijzen.

ISM Seat is een specialist in anti-zadelpijn zadels. Dit soort zadels (voor alle soorten fietsen) vind je ook bij de andere genoemde winkels, evenals standaard zadels.

Top 10 fietszadels

Bij de fietszadel top 10 vind je de meest populaire zadels voor op je fiets.  Je kunt nog verder doorbladeren naar nog meer goede fietszadels.

Fietszadel keuzehulp

Met een aanbod van meer dan 1.800 fietszadels voor alle soorten fietsen is Bol.com de grootste aanbieder van fietszadels van Nederland. Via de keuzemogelijkheden in hun Fietszadel Keuzehulp kun je snel en makkelijk uit dit enorme aanbod de voor jou beste fietszadels selecteren en zo het beste fietszadel tegen de laagste prijs vinden.

De beste fietszadels uit de test

Of kijk voor de best geteste zadels voor de fiets bij de beste fietszadels uit de test. Daar vind je de beste zadels uit diverse testen.

Zadeldekje tegen zadelpijn

Een alternatief voor een ander zadel is een zadeldekje. Een zadeldek is een soort kussen dat je over het zadel van je fiets heen trekt. Ook een zadeldekje kan goed helpen tegen zadelpijn, maar dan heb je wel een goed zadeldekje tegen zadelpijn nodig. Ook kan een zadeldek heel comfortabel zijn voor mensen die minder snel last van zadelpijn hebben.

Meer informatie en tips zadel fiets

Kijk ook eens bij onderstaande interessante artikelen met betrekking tot een goed zadel op je fiets.


Zie ook: Tips fietsonderdelen en fietsaccessoires

Onderwerpen:
Hierboven vind je aanbiedingen van alle fietszadels. Zowel zadels voor op een gewone fiets of e-bike als voor een racefiets of mountainbike. Koop bijvoorbeeld een goed zadel tegen zadelpijn om te fietsen zonder zadelpijn. Verder vind je hier het beste fietszadel uit de test, een keuzehulp om je beste fietszadel te vinden en tips om je beste fietszadel goedkoop te kopen.
-->