Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta D-Rule Energy, beste e-bike 2022 (urban)

Sparta D-Rule Energy, beste e-bike 2022 (urban)

De Sparta D-Rule Energy is de beste e-bike (urban) van 2022. Deze Sparta e-bike is namelijk e-bike van het jaar in deze klasse.

Sparta D-Rule Energy beste e-bike 2022


De verkiezing van e-bike van het jaar wordt georganiseerd door de RAI Vereniging, en in de jury zitten vertegenwoordigers van onder andere de ANWB. de BOVAG en fietstijdschriften. Deze experts testte de Sparta D-Rule Energy als beste e-bike voor dagelijks gebruik.

De Sparta D-Rule Energy is een mooie en zeer comfortabele e-bike van hoge kwaliteit. Geschikt voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer, maar ook voor langere fietstochten.

Een goedkope e-bike is de Sparta D-Rule Energy niet, maar deze Sparta elektrische fiets liet bij de test wel een groot aantal e-bikes achter zich die aanmerkelijk duurder zijn. ́̈Één van de factoren waarop de beste e-bike is getest. 

Kijk hier onder bij de Sparta aanbiedingen voor de Sparta D-Rule Energy tegen een lage prijs.

Beste e-bike 2022 (urban): Sparta D-Rule Energy

De beste e-bike van het jaar wordt getest op een groot aantal kenmerken zoals rijgedrag, rijcomfort, veiligheid, innovatie, design, uitstraling, kwaliteit van de fiets en de onderdelen, en niet in de laatste plaats de prijs / kwaliteit verhouding. 

De Sparta D-Rule Energy overtuigt op alle punten. De innovatie en veiligheid scoren bijvoorbeeld hoog door de vernieuwende fietsverlichting van deze beste e-bike van 2022. De verlichting schijnt niet alleen naar de rijrichting maar ook opzij. Daarom heb je tijdens het fietsen in het donker een veel breder duidelijk zicht. Ook zien auto's je al van ver aankomen wat fietsen op een donkere onverlichte weg een stuk veilige rmaakt.

Voor een goed rijcomfort zorgt onder andere de Bosch Performance Line Cruise fietsmotor. Deze middenmotor is zeer krachtig en geeft een heel natuurlijk aanvoelende ondersteuning tijdens het trappen. Een forse tegenwind of een pittige heuvel of helling is geen enkel probleem voor deze beste e-bike 2022.

De Sparta D-Rule Energy is niet alleen veilig, innovatief en comfortabel, mooi is deze beste e-bike 2022 ook. Met niet alleen mooi weggewerkte kabels, maar ook een accu die onzichtbaar in het frame geklikt wordt. Dit is geen nadeel, want je haalt de e-bike accu probleemloos uit het frame als je hem wilt opladen, en je klikt hem net zo makkelijk weer terug. Maar deze onzichtbare accu geeft de Sparta D-Rule Energy een prachtig strak modern uiterlijk (zie foto bovenaan).

En zo is alles aan deze beste e-bike van 2022 keurig verzorgd. Tot aan een geïntegreerde smartphone houder aan toe.

Kijk bij de bovenstaande Sparta aanbiedingen voor meer informatie en de actuele lage prijs.


Samenvatting:
De Sparta D-Rule Energy is getest als beste e-bike 2022 in de urban klasse (beste e-bike dagelijks gebruik). Hiermee is de Sparta D-Rule Energie elektrische fiets de e-bike van het jaar 2022 (urban).

Foto: Sparta

-->