Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Grenoble C8 HMB beste koop topklasse e-bike test AD Fietstest 2020

Gazelle Grenoble C8 HMB beste koop topklasse e-bike test AD Fietstest 2020


Bij de AD Fietstest 2020 ging de titel van beste koop bij de e-bikes boven de 2.500 euro naar de Gazelle Grenoble C8 HMB. Deze beste e-bike in de topklasse koppelt een mooi design aan veel rijcomfort en een geluidloze motor.


De Gazelle Grenoble C8 HMB is een echte topklasse e-bike. Een allrounder die zowel geschikt is voor dagelijks gebruik in de stad als woon-werk verkeer en lange fietstochten. De Bosch middenmotor is niet alleen geluidloos, maar ook krachtig, ook in de heuvels. Door zijn lage plaatsing zorgt deze middenmotor bovendien voor veel stabiliteit, wendbaarheid en een natuurlijk aanvoelende hulp tijdens het trappen.

Aanbiedingen Gazelle Grenoble C8 HMB 

Waarom is de Gazelle Grenoble C8 HMB de beste koop?

Echt goedkoop is de Gazelle Grenoble C8 natuurlijk niet, want we hebben hier te maken met de beste koop uit de duurste klasse. Maar toch is deze beste e-bike veel goedkope dan concurrenten als de Koga E-Nova EVO PT, de Giant Daily Tour E+ en de Trek District +7 die honderden euro's duurder zijn, maar in de AD Fietstest 2020 een lagere score halen dan deze beste koop.

Dit komt naast de lagere prijs door de goede, stille en krachtige Bosch middenmotor, door de bijzonder nette afwerking van de e-bike en het duidelijke en gebruiksvriendelijke display. Een minpuntje is dat de Gazelle Grenoble C8 als de trapondersteuning uit staat wat zwaar fietst.

De accu zit in het frame verborgen, maar is wel makkelijk uit te nemen om binnenshuis op te laden. Er wordt gebruik gemaakt van hydraulische velgremmen en een naafversnelling met 8 standen. Alle gebruikte onderdelen zijn van hoge kwaliteit.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de prijs van deze beste koop bij de e-bike test, elektrische fietsen boven de 2500 euro, bij de AD Fietstest 2020.

Zie ook: Meer goede e-bikes


Onderwerp:
Gazelle Grenoble C8 HMB beste koop bij de e-bike test van de AD Fietstest 2020.
-->