Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella Morena MDB FI e-bike beste elektrische fiets 2021

Stella Morena MDB FI e-bike beste elektrische fiets 2021

De Stella Morena e-bike met middenmotor blijft testen en awards winnen. Dit is de beste elektrische fiets uit vele testen van elektrische fietsen.De Stella Morena is een elektrische fiets die grossiert in prijzen en awards. Zo is deze Stella e-bike winnaar van de AD Fietstest 2021 en uitgeroepen tot beste elektrische fiets van 2021 in de Fiets van het Jaar verkiezing van de RAI in samenwerking met onder andere ANWB, BOVAG, Fiets Actief en Fiets Magazine.

Bij de Fiets van het Jaar 2021 verkiezing liet de Stella Morena MDB FI e-bike als beste elektrische fiets uit de test zo'n 60 andere e-bikes achter zich. Het rapportcijfer van deze beste e-bike uit de test was een 8,6.

Kijk hieronder voor alle informatie over de Stella Morena MDB FI, waaronder alle specificaties en actuele prijs van deze beste elektrische fiets van 2021.


Beste elektrische fiets test Stella

Stella Morena: Beste e-bike 2021 uit de test

De Stella Morena is een elektrische fiets die er niet alleen mooi uitziet maar die ook zeer comfortabel rijdt en is voorzien van veel nieuwe technieken. Zo heeft de best gesteste Stella Morena MDB FI GPS aan boord. Handig voor navigatie op de fiets en om je fiets terug te vinden als deze is gestolen of als je de e-bike ergens hebt geparkeerd maar hem niet terug kan vinden.

Verder is deze beste elektrische fiets van 2021 voorzien van een belt drive in plaats van een fietsketting. Een belt drive is onderhoudsvrij en vrij van olie of vet. Ook kent deze beste e-bike geen versnellingen, maar wordt er gebruik gemaakt van een volautomatische Enviolo Automatiq-naaf waarmee je traploos altijd de ideale stand tot je beschikking hebt.


Stella beste e-bike test

Ook modern, comfortabel en van hoge kwaliteit is de fietsmotor. Dit is namelijk de nieuwste Bosch Performance Line CX middenmotor. Deze middenmotor is krachtig (250 Watt, 85 Nm) maar ook fluisterstil. De trapondersteuning, die 4 standen kent, is bijzonder aangenaam en voelt heel natuurlijk en plezierig aan.

Hydraulische schijfremmen en dagrij verlichting dragen bij aan de hoge veiligheid van deze e-bike. Dat is heel belangrijk bij een elektrische fiets waarmee het vaak allemaal wat sneller gaat dan op een gewone fiets.

En dan het uiterlijk van de Stella Morena. Deze beste elektrische fiets van 2021 ziet er mooi en modern uit. De uitstraling van deze beste e-bike is stoer en robuust. De afwerking is heel verzorgd. De bekabeling is in het stuur weggewerkt en ook de accu valt in het frame nauwelijks op (maar je kunt hem wel makkelijk uitnemen en terugplaatsen). Ook de middenmotor is nauwelijks zichtbaar. Dat betekent dat het, in combinatie met de stille motor, niet opvalt dat je op een elektrische fiets rond toert.

Deze beste e-bike van 2021 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood. Boven zie je beide versies op de foto's.

Beste e-bike test Stella met Bosch middenmotor

Ook het rijcomfort van de Stella Morena MDB FI is zeer goed te noemen. De natuurlijk aanvoelende trapondersteuning van de middenmotor (op de trapas), de automatische traploze versnelling maar ook de Stella Dual-Shock Pro-voorvork dragen allemaal bij aan het hoge comfort van fietsen op deze beste elektrische fiets 2021.

Als je dit allemaal leest is het niet verwonderlijk Stella Morena MDB FI zowel door de ANWB als het AD als beste e-bike van 2021 is getest. Alle informatie, specificaties, foto's en de actuele prijs van de Stella Morena MDI FI kun je op de de bovenaan gelinkte informatiepagina vinden.Foto's: Stella Fietsen

Samenvatting:
De Stella Morena is zowel de beste e-bike van 2021 volgens de fiets test van het AD als beste elektrische fiets 2021 volgens de fiets van jaar verkiezing van o.a. RAI, Bovag en ANWB. Hierboven alle informatie over deze beste e-bike 2021 / beste elektrische fiets 2021.


-->