Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stromer speed pedelec fietsen

Stromer speed pedelec fietsen


Stromer is een Zwitserse fabrikant van speed pedelecs. Het is een toonaangevend merk bij deze supersnelle e-bikes (tot 45 km/u). De Stromer e-bikes zijn nu ook in Nederland te koop.


De volledige collectie Stromer speed pedelecs (high speed e-bikes) zijn sinds kort online met korting te koop. Kijk hier voor deze aanbiedingen.

Over Stromer fietsen

Stromer is in 2009 opgericht en is uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van speed pedelecs. Stromer fietsen zijn speed pedelecs van hoge kwaliteit die gekenmerkt worden door een strak modern design. Gebruikers roemen de snelle e-bikes van dit Zwitserse merk om stabiliteit en krachtige aandrijving.

De Stromer ST1

De Stromer ST1 is een speed pedelec die wordt aangedreven door een borstelloze gelijkstroommotor die volledig in de achteras is geïntegreerd. Deze integratie is zeer efficiënt en nagenoeg onderhoudsvrij omdat de kogellagers het enige wrijvingspunt zijn.

De Stromer ST1 is er in diverse uitvoeringen, met onder andere verschillen in het aantal versnellingen  (9 of 27),  de motor  en de capaciteit van de accu. De maximale snelheid bedraagt bij het krachtigste model 45 kilometer per uur en de maximale actieradius loopt afhankelijk van het model uiteen van 40 tot 100 kilometer.

Alle Stromer fietsen zijn voorzien van hydraulische schijfremmen en speciaal voor Stromer ontwikkelde anti-lek banden van Schwalbe. Deze speciale banden zorgen voor een optimale schokdemping en comfort.

De Stromer ST2

De Stromer ST2 is de luxe versie van deze speed pedelec elektrische fiets. Met een power van 500 Watt en een koppel van 40 Nm is dit een zeer krachtige e-bike. Zeer geschikt voor heuvelachtig terrein en met een maximum snelheid van 45 kilometer per uur.

De accu van de Stromer ST2 kan niet alleen opgeladen worden terwijl hij in het frame zit of er uitgehaald is maar ook onder het rijden. Als je remt wordt de daarbij vrijkomende energie namelijk in de accu opgeslagen.

En dit is nog maar één van de vele noviteiten op de Stromer speed-pedelecs.

Kijk op de bovenstaande winkels voor alle Stromer speed pedelec e-bike, hun specificaties en hun prijs.
-->