Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Elektrische fiets met lage instap voor senioren

Elektrische fiets met lage instap voor senioren
Hoewel tegenwoordig jong en oud op een e-bike rondrijdt is de elektrische fiets het meest populair bij senioren. Het is dan ook niet vreemd dat er veel elektrische fietsen zijn die speciaal voor senioren zijn ontworpen. De lage instap is het meest kenmerkend voor deze elektrische seniorenfietsen. Wij kijken hier naar goede elektrische fietsen met lage instap voor senioren.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van goede elektrische fietsen voor senioren (met lage instap). 

Stella elektrische fietsen voor senioren

Met name het populaire Nederlandse e-bike merk Stella maakt veel elektrische fietsen voor senioren. Dit zijn extra veilige fietsen met een lage instap die het risico van een val bij opstappen en afstappen vermindert. Ook zijn deze elektrische seniorenfietsen van Stella altijd voorzien van een dichte kettingkast, onderhoudsvriendelijke naafversnellingen en een minimum aan overbodige technische snufjes.Een hele serie Stella elektrische fietsen wordt als e-bike voor senioren geleverd. We noemen de Stella Vincenza Superior, de Stella Copenhague en de Stella Novata MPF. Maar vooral de Stella Nantes (foto) is zeer geschikt voor senioren. Deze e-bike met lage instap is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met knie- of heupbewegingen.

Kijk op Stella Fietsen Kopen voor meer informatie en het downloaden van de gratis brochure met de meest recente prijzen.

Popal Enroute elektrische seniorenfiets

Ook het budget-fietsenmerk Popal heeft een goede elektrische fiets voor senioren in zijn collectie. De Popal Enroute is een voordelige e-bike met een heel lage instap waarbij het heel makkelijk opstappen en afstappen is. De fietshouding bij deze elektrische seniorenfiets met lage instap is comfortabel.


Kijk bij de online aanbieders voor Popal fietsen waar je deze elektrische fiets voor ouderen extra goedkoop kunt aanschaffen.

Batavus Entree e-bike voor senioren

Batavus levert een e-bike versie van hun Batavus Entree seniorenfiets (zie ook foto bovenaan). Deze elektrische fiets met lage instap is ontwikkeld door Sparta en ook als Sparta Entree te koop. Sparta en Batavus zijn zusterbedrijven.

De extra lage instap en een kleinere wielmaat maakt het opstappen en afstappen bij deze elektrische fiets wel heel makkelijk. De geruisloze ION voorwielmotor, de Nexus 7 versnellingen en de Sparta-kwaliteit maken deze elektrische fiets met lage instap tot een heel plezierige en comfortabele e-bike voor ouderen.De Batavus Entree e-bike wordt geleverd met de accu (en daarmee actieradius) van je keuze. Kijk bij online Batavus fietsen kopen voor deze goede elektrische fiets voor senioren met korting.


Samenvatting:
Voor senioren is het vaak erg plezierig als een elektrische fiets over een ruime en lage instap beschikt. Hierboven staan goede elektrische fietsen met lage instap voor senioren. Een lage instap maakt het opstappen en afstappen een stuk makkelijker. En veiliger, want het verkleint de kans op vallen en ongelukken. Hierboven vind je goede elektrische fietsen met een ruime instap en lage instap. De beste elektrische fietsen voor senioren, maar ook voor andere mensen die opstappen en afstappen lastig vinden. 


-->