Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Elektrische fiets met lage instap voor ouderen

Elektrische fiets met lage instap voor ouderen

Een elektrische fiets met lage instap is een heel goede e-bike voor ouderen. Hier vind je een overzicht met goede elektrische fietsen met een lage en ruime instap.

Elektrische fiets met lage instap ouderen


Hoewel tegenwoordig jong en oud op een e-bike rondrijdt is de elektrische fiets het meest populair bij senioren. Het is dan ook niet vreemd dat er veel elektrische fietsen zijn die speciaal voor senioren zijn ontworpen. De lage instap is het meest kenmerkend voor deze elektrische seniorenfietsen. Wij kijken hier naar goede elektrische fietsen met lage instap voor senioren.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van goede elektrische fietsen voor senioren (met lage instap). 

Stella elektrische fietsen voor senioren

Met name het populaire Nederlandse e-bike merk Stella maakt veel elektrische fietsen voor senioren. Dit zijn extra veilige fietsen met een lage instap die het risico van een val bij opstappen en afstappen vermindert. Ook zijn deze elektrische seniorenfietsen van Stella altijd voorzien van een dichte kettingkast, onderhoudsvriendelijke naafversnellingen en een minimum aan overbodige technische snufjes.Een hele serie Stella elektrische fietsen wordt als e-bike voor senioren geleverd. We noemen de Stella Vincenza Superior, de Stella Copenhague en de Stella Novata MPF. Maar vooral de Stella Nantes (foto) is zeer geschikt voor senioren. Deze e-bike met lage instap is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met knie- of heupbewegingen.

Kijk bij de onderstaande Stella Fietsen aanbiedingen voor meer informatie en het downloaden van de gratis brochure met de meest recente prijzen.


Batavus Entree E-Go e-bike met lage instap voor ouderen

Batavus levert onder de naam Batavus Entree E-Go een e-bike versie van hun Entree seniorenfiets (zie ook foto bovenaan). 

Deze elektrische fiets met lage instap is ontwikkeld door Sparta en was vroeger als Sparta Entree te koop. Sparta en Batavus zijn zusterbedrijven. Tegenwoordig maakt en verkoopt Batavus deze elektrische fiets met lage instap voor ouderen.

De extra lage instap en een kleinere wielmaat maakt het opstappen en afstappen bij deze elektrische fiets wel heel makkelijk. De geruisloze ION voorwielmotor en de Nexus 7 versnellingen maken deze elektrische fiets met lage instap tot een heel plezierige en comfortabele e-bike voor ouderen.
De Batavus Entree e-bike wordt geleverd met de accu (en daarmee actieradius) van je keuze. Kijk bij de online Batavus fietsen aanbiedingen hier onder voor deze goede elektrische fiets met lage instap voor ouderen met korting.


Vogue Comfort elektrische fiets met lage instap

Zoek je een goedkope elektrische fiets met lage instap voor ouderen, kijk dan eens bij de Vogue Comfort. Dit is een heel goedkope maar wel goede e-bike met lage instap. Een voordelige elektrische fiets die je met zijn voorwielmotor en 7 versnellingen overal brengt waar je heen wilt fietsen.

Vogue Comfort ebike lage instap ouderen


Dit mag dan een goedkope e-bike zijn, met zijn verende voorvork, rollerbrakes, soepel draaiende motor en 5 ondersteuningsstanden is dit een comfortabele elektrische fiets voor ouderen. De verlichting, zowel voor als achter, werkt automatisch, dus daar heb je ook geen omkijken naar.

Kijk bij de aanbiedingen Vogue fietsen voor deze goede goedkope elektrische fiets met lage instap voor ouderen.Samenvatting:
Voor senioren is het vaak erg plezierig als een elektrische fiets over een ruime en lage instap beschikt. Hierboven staan goede elektrische fietsen met lage instap voor senioren. Een lage instap maakt het opstappen en afstappen een stuk makkelijker. En veiliger, want het verkleint de kans op vallen en ongelukken. Hierboven vind je goede elektrische fietsen met een ruime instap en lage instap. De beste elektrische fietsen voor ouderen, maar ook voor andere mensen die opstappen en afstappen lastig vinden. 


-->