Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietskratten. Aanbiedingen, tips en informatie

Steeds meer fietsen worden met een voordrager verkocht. Transportfietsen, maar ook stadsfietsen. De voordrager geeft je de mogelijkheid een fietsmand of fietskrat te plaatsen waardoor je heel eenvoudig veel bagage mee kunt nemen. Bijvoorbeeld de boodschappen.

Vooral bij scholieren is een fietskrat populair. Het staat cool op je schoolfiets, en je kunt heel makkelijk je rugzak of schooltas meenemen.

Overzicht alle fietskratten en hun prijs

In het overzicht met alle fietskratten zijn meer dan 300 fietskratten tegen een lage prijs te vinden. Bovendien kun je dit overzicht op alle manieren doorzoeken om zo de voor jou beste fietskrat te vinden.

Populaire merken voor een goede fietskrat zijn Basil, Urban Proof en FastRider. In het bovenstaand overzicht vind je al deze beste fietskratten, maar ook goedkopere alternatieven.

Beste fietskrat kopen

Alle goede fietskratten vind je online tegen de laagste prijs bij onderstaande winkels. Deze online winkels hebben het mooiste, beste en grootste aanbod aan fietskratten en bieden deze kratten tegen de laagste prijs aan.

Basil fietskrat

Basil fietskrat


Meer informatie fietskratten

Als je op zoek bent naar de voor jou beste fietskrat. Kijk dan vooral eens bij de onderstaande informatie en tips betreffende fietskratten.

Fietskratten in vele formaten

De ene fietskrat is de andere niet. De capaciteit (het volume) kan flink verschillen. De meeste fietskratten hebben een inhoud tussen de 25 en 35 liter, maar ook uitschieters naar boven en onder komen voor. 

Zo zijn er ook fietskratten met een inhoud van 50 liter. Hou er wel rekening mee dat een grotere fietskrat ook meestal breder is, en dat is wel een nadeel als je je fiets in een fietsenrek wilt plaatsen. De fiets heeft dan veel meer ruimte nodig.

VWP fietskrat hout
VWP fietskrat hout

Materiaal fietskrat

Ook het materiaal waarvan de fietskrat is gemaakt kan verschillen. Het overgrote deel van de fietskratten is gemaakt van kunststof, maar er zijn ook veel mooie houten fietskratten te koop. Deze "houten kistjes" staan natuurlijk heel mooi op een klassieke transportfiets.

Beste fietskrat test

Wat zijn de beste fietskratten? Dat lees je bij de beste fietskrat test op TestResults.nl, met een overzicht van alle fietskratten (in alle soorten en maten) die de hoogste waardering hebben gehaald.

Ontwerp je eigen fietskrat

Wil je je eigen fietskrat? Dat kan. Je hoeft hem niet eens zelf te maken, alleen zelf te ontwerpen.
Met het persoonlijke fietskrat ontwerp programma maak je online een ontwerp voor je eigen unieke persoonlijke fietskrat. Daarbij kun je gebruik maken van standaard patronen, teksten en tekeningen maar je kunt ook je eigen teksten en zelfs een eigen foto gebruiken. 

Zo krijg je een unieke persoonlijke fietskrat die niemand anders heeft en die helemaal bij jou past.


Kijk voor alle mogelijkheden in het bovenaan genoemde overzicht met meer dan 300 fietskratten en selecteer daar de voor jou beste fietskrat tegen de laagste prijs.


Samenvatting:
Hierboven vind je alle informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste fietskrat. Naast veel tips en informatie over fietskratten vind je hier de beste winkels om een fietskrat goedkoop te kopen, de beste fietskratten uit de test en een overzicht met ruim 300 fietskratten met al hun specificaties en prijzen.

-->