Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietskratten

Steeds meer fietsen worden met een voordrager verkocht. Transportfietsen, maar ook stadsfietsen. De voordrager geeft je de mogelijkheid een fietsmand of fietskrat te plaatsen waardoor je heel eenvoudig veel bagage mee kunt nemen. Bijvoorbeeld de boodschappen.

Vooral bij scholieren is een fietskrat populair. Het staat cool op je schoolfiets, en je kunt heel makkelijk je rugzak of schooltas meenemen.

Overzicht alle fietskratten en hun prijs

In het overzicht met alle fietskratten zijn meer dan 100 fietskratten tegen een lage prijs te vinden. Bovendien kun je dit overzicht op alle manieren doorzoeken om zo de voor jou beste fietskrat te vinden.

Populaire merken voor een goede fietskrat zijn Basil, Urban Proof en FastRider. In het bovenstaand overzicht vind je al deze beste fietskratten, maar ook goedkopere alternatieven.

Beste fietskrat kopen

Nog veel meer informatie voor bij het kiezen en kopen van een fietskrat vind je op Beste Fietskrat Kopen. Denk daarbij aan testen van fietskratten, de fietskrat top 10, de goedkoopste aanbieders van fietskratten en een keuzehulp die je helpt om de voor jou beste fietskrat te vinden.

Meer informatie fietskratten

Als je op zoek bent naar de voor jou beste fietskrat. Kijk dan vooral eens bij de onderstaande informatie en tips betreffende fietskratten.

De beste winkels voor een fietskrat

Fietskratten zijn online te koop bij diverse goede online fietsenwinkels. Deze webshops bieden de fietskratten vaak met een hoge korting aan. Kijk hier voor de beste winkels voor een fietskrat.

Fietskratten in vele formaten

De ene fietskrat is de andere niet. De capaciteit (het volume) kan flink verschillen. De meeste fietskratten hebben een inhoud tussen de 25 en 35 liter, maar ook uitschieters naar boven en onder komen voor. 

Zo zijn er ook fietskratten met een inhoud van 50 liter. Hou er wel rekening mee dat een grotere fietskrat ook meestal breder is, en dat is wel een nadeel als je je fiets in een fietsenrek wilt plaatsen. De fiets heeft dan veel meer ruimte nodig.

Materiaal fietskrat

Ook het materiaal waarvan de fietskrat is gemaakt kan verschillen. Het overgrote deel van de fietskratten is gemaakt van kunststof, maar er zijn ook veel mooie houten fietskratten te koop. Deze "houten kistjes" staan natuurlijk heel mooi op een klassieke transportfiets.

Kijk voor alle mogelijkheden in het bovenaan genoemde overzicht met meer dan 100 fietskratten en selecteer daar de voor jou beste fietskrat tegen de laagste prijs.


-->