Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Victesse fietsen. Goede betaalbare e-bikes

Victesse fietsen. Goede betaalbare e-bikes


Er zijn diverse fietsfabrikanten die zich helemaal richten op elektrische fietsen. Victesse is zo'n e-bike specialist. Victesse fietsen zijn goede maar zeer betaalbare e-bikes. Hier meer informatie over de elektrische fietsen van Victesse.


De goede verhouding in prijs en kwaliteit van Victesse fietsen heeft er voor gezorgd dat Victesse e-bikes tot de populairste elektrische fietsen in Nederland behoren. De fabrikant maakt twee basismodellen, de Victesse Strada en de Victesse Magnum. Deze zijn in diverse versies te koop, met 3 of 7 versnellingen.

We hebben momenteel geen winkels voor Victesse fietsen. Kijk bij de goede e-bikes voor andere goede elektrische fietsen.Victesse Strada

Victesse Strada en Victesse Magnum

Het grote verschil tussen de Victesse Magnum en de Victesse Strada is dat de Magnum over een voorwielmotor beschikt en de Strada over een middenmotor. Standaard beschikken deze fietsen over een lage instap. Victesse kent dus geen verschil tussen damesfietsen en herenfietsen, alle modellen zijn uniseks fietsen. Een goede keuze, want herenfietsen maken bij e-bikes nog geen 20% van het verkochte aantal fietsen uit. En de lage instap is heel populair bij ouderen, maar ook bij ouders die kinderen voorop de fiets meenemen.

Victesse MagnumEigenlijk heeft zo'n uniseks fiets met lage instap alleen maar voordelen. Een kleine stang net boven de trappers zorgt er voor dat er toch een goede stabiliteit en stevigheid is.

Zie ook: Meer e-bike tips
-->