Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus elektrische fietsen (e-bikes)

Batavus elektrische fietsen (e-bikes)

Batavus elektrische fietsen

Batavus is één van de grootste fietsfabrikanten van Nederland, en elektrische fietsen (e-bikes) zijn momenteel het meest gewilde soort fiets. Het is dus niet verwonderlijk dat Batavus een groot en veelzijdig aanbod aan elektrische fietsen in Nederland aanbiedt. Batavus e bikes in vele soorten,. modellen en versies. Hier informatie (en aanbiedingen) van Batavus elektrische fietsen.

Batavus biedt elektrische fietsen in vele categorieën zoals elektrische stadsfietsen, e-bikes voor recreatief gebruik, elektrische schoolfietsen, elektrische transportfietsen en hippe lifestyle fietsen met elektrische ondersteuning.

Goedkoop Batavus elektrische fietsen online kopen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen voor Batavus fietsen en Batavus e-bikes voor al deze Batavus elektrische fietsen tegen de laagste prijs.


Hieronder kijken we naar een aantal van deze Batavus elektrische fietsen.

Batavus Finez E-Go Power

Dit is een prachtige elektrische fiets van Batavus. Niet voor niets met een ruime acht gewaardeerd bij de AD Fietstest.

Batavus Finez E-Go Power
Batavus Finez E-Go Power e-bike


Deze Batavus e-bike heeft een optimale verdeling van het gewicht (en daarmee een goede balans) dankzij de middenmotor in combinatie met een in het frame geïntegreerde accu. Bij de Batavus Finez E-Go Power valt het niet op dat je op een elektrische fiets rijdt, maar je profiteert lekker wel van de krachtige Bosch fietsmotor.

Kijk bij de bovenstaande Batavus e-bike aanbiedingen voor de specificaties en prijzen. Daar vind je ook de Batavus Finez E-Go Power Exclusive met onderhoudsvrije riemaandrijving.

Batavus Finez E-Go Active

Nog hoger bij de AD fietstest scoorde de Finez E-Go Active. Zoals je op de foto hieronder kunt zien is deze Batavus elektrische fiets wat slanker qua design. De Batavus Finez E-Go Active is er als herenmodel en als e-bike met lage instap (foto hier onder).

Batavus Finez elektrische fiets
 
Batavus Finez E-Go Active elektrische fiets


De Batavus Finez E-Go Active is een comfortabele Batavus elektrische fiets voor zowel lange recreatieve ritten als ritjes binnen de stad of dorp om boodschappen te doen. Met zijn sterke frame, onderdelen van hoge kwaliteit en modern design is dit een populaire Batavus elektrische fiets.

En zo zijn er nog meer goede Batavus elektrische fietsen zoals de Batavus E-Go Sport met extra krachtige motor en tien versnellingen en de Luxe Batavus E-Go Exclusive met een rijke en hoogwaardige afwerking.

Batavus Dinsdag E-Go

Een  andere Batavus elektrische fiets die we graag onder de aandacht willen brengen is de Batavus Dinsdag E-Go, een sportieve Batavus e-bike met een ruime actieradius. 

Batavus Dinsdag e bike
Batavus Dinsdag E-Go e-bike


De Batavus Dinsdag is een mooi vormgegeven e-bike geschikt voor zowel korte als lange ritten. De Batavus Dinsdag e-bike is te koop in heel verschillende versies. Het standaard model (foto hier boven) is een trendy Batavus elektrische fiets met een krachtige middenmotor, acht versnellingen en hydraulische schijfremmen. 

Maar er is ook de Batavus Dinsdag E-Go Sport met 10 versnellingen en hydraulische schijfremmen en de Batavus Dinsdag E-Go Classic die ondanks zijn klassieke naam van riemaandrijving voorzien is.

Ook deze Batavus elektrische fiets is bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.


Batavus Packd E-Go

De Batavus Pakd E-Go een Batavus klassiek ogende elektrische transportfiets. Een retro transportfiets om te zien, maar dan wel een klassieke transportfiets met elektrische trapondersteuning. 

Batavus Packd E-Go elektrische transportfiets

Batavus Packd E-Go elektrische transportfietsDe Packd E-Go is voorzien van een voorwielmotor, maar de liefhebbers van een middenmotor kunnen ook kiezen voor de Batavus Packd E-Go Plus met een krachtige middenmotor.

Batavus Fonk E-Go

Ook de populaire Batavus Fonk stadsfiets is als e-bike te koop. De Batavus Fonk is een mooi afgewerkte stadsfiets. Mooi en praktisch, met bijvoorbeeld kabels die geheel zijn weggewerkt zodat ze nergens achter kunnen blijven steken bij het stallen.

Batavus Fonk e-bike
Batavus Fonk E-Go elektrische stadsfiets


Deze trendy elektrische stadsfiets van Batavus is voorzien van een voorwielmotor. Kijk hier boven voor de aantrekkelijke actuele prijs.

Er is ook een luxere versie, de Batavus Fonk E-Go Plus met E-motion middenmotor die bij de AD Fietstest zelfs een 8,8 als cijfer wist te halen.  Een trendy elektrische fiets die geweldige prestaties levert.

Batavus Quip E-Go Extra Cargo

De populaire hippe Batavus Quip Extra Cargo is ook als elektrische fiets te koop. Deze hippe transporter is voorzien van een krachtige Bosch Active Line middenmotor met genoeg power voor al je vrachtjes.

Batavus Quip elektrische fiets
Batavus Quip Extra Cargo elektrische transportfiets


Met zijn verstelbare bagagedragers achter en voor kun je al je bagage meenemen. Deze pakezel onder de transportfietsen kan alles aan. Deze elektrische transportfiets is ook heel geschikt voor kinderzitjes.

Batavus Entree E-Go

De Batavus Entree E-Go is een elektrische fiets met een zeer lage en bede instap. Op deze fiets instappen en afstappen is een makkie zo laag en ruim is het frame vormgegeven.

De voorwielmotor van de Batavus Entree e-bike is zeer geschikt voor gebruik in stad en dorp, maar ook buiten de bebouwde kom kun er er een prima tochtje mee maken. 

Batavus e-bike lage instap
Elektrische fiets met ruime instap: Batavus Entree E-Go


Vooral voor wie het opstappen en afstappen van een fiets een probleem vind is de Batavus Entree E-Go een heel goede elektrische fiets.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Batavus elektrische fietsen voor al deze Batavus e-bikes tegen een lage prijs.


Foto's: Batavus fietsen


Samenvatting:
Batavus is één van de grootste en meest bekende fietsfabrikanten van Nederland. In het aanbod aan Batavus fietsen bevinden zich veel Batavus e-bikes, en deze Batavus elektrische fietsen zijn goedkoop online te koop. Bovenaan vind je links naar de winkels waar je een Batavus elektrische fiets goedkoop kunt kopen.

Verder geven we op deze pagina informatie over enkele populaire en goede Batavus elektrische fietsen. Dit zijn de beste Batavus e-bikes zoals de Batavus Finez E-Go, de Batavus Fonk E-Go e-bike, de Batavus Packd E-Go elektrische bakfiets, de Batavus Wayz E-Go, de Batavus Quip E-Go en de snelle Batavus Dinsdag E-Go. Al deze goede Batavus elektrische fietsen vind je goedkoop bij de aanbiedingen bovenaan.
-->