Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stella fietsen. Populaire elektrische fietsen

Stella fietsen. Populaire elektrische fietsen


Stella Fietsen is de grootste e-bike specialist van Nederland. En dat heeft Stella op een unieke manier bereikt. Stella fietsen koop je niet via een winkel of dealer, maar direct bij de fabrikant. Je vraagt online een gratis proefrit aan, en de proefrit op de Stella elektrische fiets naar keuze vind bij je thuis of op je werk plaats.

Stella is begonnen met de verkoop van elektrische fietsen omdat de e-bikes van de andere topmerken veel te duur waren. De lage prijs en goede kwaliteit van de Stella e-bikes heeft van Stella in korte tijd een groot en succesvol merk fietsen gemaakt.

Download de Stella brochure


>>> TIP: Vraag hier een gratis digitale brochure of testrit aan

Bij Stella werken inmiddels meer dan 200 mensen, en het bedrijf heeft meer dan 250.000 tevreden klanten. Kijk maar eens hoe veel Stella fietsen je tegenwoordig op de weg tegenkomt.

Alle modellen en prijzen Stella fietsen

Vraag de gratis brochure aan voor alle informatie en de laagste actuele prijzen. Stella is enorm aan het stunten met de prijzen van de elektrische fietsen, en dat merk je!Na het downloaden van de digtale brochure heb je alle actuele prijzen en informatie bij de hand.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Klik op de afbeelding hierboven voor alle Stella fietsen en prijzen

Een groot assortiment Stella fietsen

Stella biedt inmiddels een grote collectie elektrische fietsen aan. Er zijn e-bikes voor dames en heren, maar ook speciale modellen voor elektrische fietsen voor senioren en moeders. De laatste modellen bieden een lagere instap en meer ruimte voor het stuur. Ideaal om makkelijker om en af te stappen als je ouder bent of als je een fietszitje op de e-bike hebt.

Ook bakfietsen, driewielers en transportfietsen zijn er in het assortiment Stella fietsen te vinden. Wel allemaal elektrisch, want Stella Fietsen is een echte specialist in e-bikes.

Vraag hierboven de gratis brochure aan voor alle informatie, prijzen en acties.

Zie ook:



Foto's: Stella Fietsen

Onderwerpen:
Stella e-bikes, elektrische fiets, e-bike, Stella fietsen.
-->