Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stella fietsen. Voordelige elektrische fietsen van goede kwaliteit

Stella fietsen. Voordelige elektrische fietsen van goede kwaliteit

De beste Stella fietsen. Aanbiedingen, testen, specificaties en prijzen van Stella elektrische fietsen.

Stella fietsen e-bike

Stella Fietsen is de grootste e-bike specialist van Nederland. En dat heeft Stella op een unieke manier bereikt. Stella fietsen koop je niet via een winkel of dealer, maar direct bij de fabrikant. Je vraagt online een gratis proefrit aan, en de proefrit op de Stella elektrische fiets naar keuze vind bij je thuis of op je werk plaats.

Stella is begonnen met het maken en zelf verkopen van elektrische fietsen omdat de elektrische fietsen van de andere topmerken veel te duur waren. De lage prijs en goede kwaliteit van de Stella e-bikes heeft van Stella in korte tijd een groot en succesvol merk fietsen gemaakt.

Download de Stella brochure

Hieronder kun je de (digitale) brochure downloaden. In deze catalogus vind je alle modellen, specificaties en actuele prijzen van alle Stella fietsen.


>>> TIP: Vraag hier een gratis digitale brochure of testrit aan


Je kunt er ook meteen een gratis proefrit aanvragen. Er komt dan een Stella medewerker met een type Stella fiets naar je keuze naar je toe voor een proefrit aan huis of op een andere gewenste locatie.

Alle modellen en prijzen Stella fietsen

Vraag de gratis brochure aan voor alle informatie en de laagste actuele prijzen. Stella is enorm aan het stunten met de prijzen van de elektrische fietsen, en dat merk je! Na het downloaden van de digtale brochure heb je alle actuele prijzen en informatie bij de hand.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting

Klik op de afbeelding hierboven voor alle Stella fietsen en prijzen

Een groot assortiment Stella fietsen

Stella biedt inmiddels een grote collectie elektrische fietsen aan. Er zijn Stella e-bikes voor dames en heren, maar ook speciale modellen voor elektrische fietsen voor senioren en speciale e-bikes voor moeders. 

De laatste modellen (elektrische moederfietsen genoemd) bieden een lagere instap en meer ruimte voor het stuur. Ideaal om makkelijker om en af te stappen als je ouder bent of als je een fietszitje op de e-bike hebt.

Speciaal voor ouderen heeft Stella ook een senioren e-bike in het assortiment. Een heel stabiele elektrische fiets met een zeer lage opstap.

Ook bakfietsen, driewielers en transportfietsen zijn er in het assortiment Stella fietsen te vinden. Wel allemaal elektrisch, want Stella Fietsen is een echte specialist in e-bikes.

Wil je weten wat Stella allemaal aan elektrische fietsen maakt (veel!) en wat deze Stella e-bikes kosten (weinig!). Download dan de bovenstaande brochure met alle recente prijzen en gegevens. 

Hieronder vind je reviews van de vele verschillende Stella fietsen.


In deze overzichten vind je testen en reviews van populaire en best geteste Stella bikes en je vind er overzichten met bijvoorbeeld de beste Stella schoolfietsen, de beste Stella fietsen voor senioren en de beste Stella bikes voor lange afstanden (hybrides), korte afstanden (stadsfietsen) en woon werk verkeer. Maar ook informatie over specifieke Stella fietsen zoals een elektrische vouwfiets, een elektrische transportfiets en meer.

Al deze Stella fietsen kun je ook terugvinden in de te downloaden Stella brochure met alle recente gegevens en prijzen.

Stella Fietsen in Nederland en België

Stella Fietsen BV is een Nederlandse fietsfabrikant uit Nunspeet die uitsluitend elektrische fietsen maakt. Deze fietsen verkoopt Stella zelf via eigen e-bike test centers en via demonstraties aan huis via eigen medewerkers. Stella Fietsen maakt geen gebruik van dealers en winkels van derden waardoor er een hele keten uit het verkooptraject weg valt. Hierdoor is Stella Fietsen in staat om elektrische fietsen van heel goede kwaliteit tegen een lagere prijs te verkopen dan concurrenten.

Stella Fietsen is als Stella Bikes België ook sinds enkele jaren actief met eigen Stella winkels / testcenters in Vlaanderen en via testritten op Stella e-bikes op locatie in België.

Verkoop en onderhoud van Stella fietsen aan huis

Het zelf verkopen en ook zelf onderhouden en repareren van de Stella fietsen is natuurlijk een hele organisaties. Daarom beschikt Stella over een groot aantal eigen winkels verspreid over heel Nederland en België. Alleen daarom heeft Stella al meer dan 250 eigen monteurs in dienst.

Bovendien ontwerpt en maakt Stella al zijn elektrische fietsen zelf in de fabriek in Nunspeet op de Veluwe.

De testritten en de verkoop vind plaats in de Stella winkels / test centra, maar ook bij de klant thuis. Als je interesse hebt in een Stella fiets kun je via de bovenaan genoemde link een afspraak maken. Een Stella medewerker komt dan met één of meerdere Stella e-bikes naar je huis of andere gewenste locatie. Je kunt dan de Stella fietsen waar je interesse in hebt uitproberen.

Ook de service kan door een Stella monteur aan huis plaats vinden,


Vraag hierboven de gratis brochure aan voor alle informatie, prijzen en acties. En om eventueel een proefrit aan te vragen.


Zie ook:

Foto's: Stella Fietsen


Onderwerp:
Iedereen kent de Stella fietsen. Deze Stella bikes zijn goede elektrische fietsen tegen een opvallend lage prijs. Dit komt omdat Stella de tussenhandel kan overslaan. Download de gratis brochure met modellen, specificaties en prijzen van Stella fietsen en vraag een proefrit aan (eventueel aan huis) op de Stella e-bike of de Stella e-bikes van je keuze.
-->