Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cube goedkoopste e-bike van de beste elektrische fietsen in de test

Cube goedkoopste e-bike van de beste elektrische fietsen in de test

Cube beste elektrische fiets 2021 Consumentenbond


De Consumentenbond heeft zes e-bikes als beste elektrische fiets van 2021 getest. Één elektrische fiets was aanmerkelijk goedkoper dan de andere vijf, namelijk de Cube Touring Hybrid Pro 625. Hier aandacht voor de goedkoopste beste e-bike van de beste elektrische fietsen van 2021.

Alle gangbare elektrische fietsen werden door de Consumentenbond getest, enkele honderden in totaal. Zes van deze e-bikes haalde dezelfde hoogste score en kunnen daarom als beste elektrische fiets 2021 volgens de Consumentenbond worden beschouwd, maar één van deze elektrische fietsen was ruim 1.000 tot 1.500 euro goedkoper dan de andere vijf beste elektrische fietsen uit de test, de  Cube Touring Hybrid Pro 625.

Dit maakt de Cube Touring Hybrid Pro 625 tot de morele testwinnaar van de test van e-bikes 2021. Daarom hier alle aandacht voor deze goedkoopste e-bike van de beste elektrische fietsen uit de test.

Beste elektrische fiets: Cube Touring Hybrid Pro 625

In tegenstelling tot de andere best geteste elektrische fietsen beschikt deze Cube e-bike niet over een beltdrive maar over een fietsketting. En niet over een naafversnelling maar over een derrailleur. Kun je met deze mindere luxe leven? Dan bespaar je meer dan 1.000 euro ten opzichte van de op één na duurste e-bike van de zes best geteste elektrische fietsen. Een enorme besparing, mede als gevolg van deze onderdelen die door de meeste kopers helemaal niet belangrijk gevonden zullen worden.

Want verder is de Cube Touring Hybrid Pro 625 de perfecte elektrische fiets. Mooi, comfortabel en praktisch. Voorzien van fietsonderdelen van hoge kwaliteit, van het comfort van een verende voorvork, een verende zadelpen, 10 versnellingen en een middenmotor, en met de veiligheid van hydraulische schijfremmen, een sterk frame en goede fietsverlichting.

De middenmotor en de accu zijn van Bosch. Het is een krachtige stille motor die in de trapas verborgen is en daar de trapondersteuning geeft waar hij het meest natuurlijk aanvoelt, direct op de trappers. De accu is onzichtbaar in het frame weggewerkt maar toch makkelijk uit te nemen. De actieradius bedraagt zelfs onder gemiddelde omstandigheden (dus niet onder ideale omstandigheden) bij 100 kilometer.

Bij de informatie en prijzen Cube Touring Hybrid Pro 625 vind je alle informatie over deze goedkoopste e-bike onder de best geteste elektrische fietsen van 2021 door de Consumentenbond.

Zie ook: 
 
Samenvatting:
Bij de test van elektrische fietsen 2021 door de Consumentenbond zijn zes e-bikes als beste elektrische fiets 2021 getest. Deze elektrische fietsen hadden dezelfde hoge score. Van deze zes beste e-bikes is de  Cube Touring Hybrid Pro 625 met afstand de goedkoopste elektrische fiets en daarmee de morele testwinnaar van de test van elektrische fietsen 2021.
-->