Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Vouwfiets kopen. Tips en informatie.

Tips, informatie en aanbiedingen van vouwfietsen. Kijk hier om je beste vouwfiets goedkoop te kopen.


Een vouwfiets kan een reuze handige fiets zijn. Vooral voor forenzen, studenten en scholieren de hun dagelijkse route niet volledig met het openbaar vervoer kunnen volbrengen, of niet in de buurt van hun werk kunnen parkeren. 

Maar bijvoorbeeld ook op vakantie, want een vouwfiets neem je mee in het openbaar vervoer en deze fiets neemt weinig plek in de auto in.

Hier kijken we naar de beste vouwfietsen, de beste aanbieders en meer informatie voor bij het kiezen en kopen van een goede vouwfiets.

Goedkoop online een vouwfiets kopen

Vouwfietsen kun je online met vaak een hoge korting kopen. Kijk bij de aanbiedingen van vouwfietsen voor het beste aanbod aan goede vouwfietsen online bij de beste aanbieders van dit soort fietsen.

Je vind daar de vouwfiets aanbiedingen van alle soorten winkels die vouwfietsen verkopen. Van grote webshops en warenhuizen tot goede fietswinkels en andere specialisten.

Informatie en tips vouwfietsen

Op onze website vind je veel informatie en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van een vouwfiets. Hieronder staat een selectie van de meest populaire van deze artikelen.


Elektrische vouwfietsen
Steeds meer soorten fietsen worden in een e-bike versie uitgebracht. Dat geldt ook voor de vouwfiets. Elektrische vouwfietsen nemen niet veel meer ruimte in dan een gewone vouwfiets maar hebben ook de nodige voordelen. 

Een elektrische vouwfiets fietst natuurlijk lichter en makkelijker dan een gewoon vouwfietsje. Het rijcomfort van de gemiddelde vouwfiets is niet heel hoog, dus dat extra gemak is zeer welkom als je wat meer kilometers op de vouwfiets moet maken.

Een elektrische vouwfiets is dan ook zeer geschikt voor wie wat meer kilometers op de vouwfiets moet maken. Bijvoorbeeld voor forenzen en scholieren die meerdere kilometers van station naar werk of school moeten fietsen en voor mensen die de vouwfiets mee op vakantie nemen om fietstochtjes te kunnen maken.

Zoek je een elektrische vouwfiets tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk dan eens naar de Stella Citta elektrische vouwfiets.


Het gemak van de vouwfiets
Maar of je nu elektrische ondersteuning of niet hebt, het gemak van een vouwfiets is groot. De fiets kun je makkelijk meenemen, neemt weinig ruimte in als je hem ergens moet opbergen en je kunt je op iedere plek snel en makkelijk verplaatsen. 

Daarbij zijn veel vouwfietsen relatief goedkoop, vooral op langere termijn, want je hebt eigenlijk alleen de aanschafkosten. En er zijn zelfs vouwfietsen onder de 200 euro.


De beste vouwfietsen
Één merk staat eenzaam aan de top als het om vouwfietsen, en dat is het Amerikaanse Dahon. Twee op de drie verkochte vouwfietsen is een Dahon vouwfiets. De keuze uit de fietsen van dit merk is ook enorm groot. Er zijn zo'n 35 verschillende Dahon vouwfietsen. Ze zijn er in vele maten, met 0 tot 20 versnellingen, met handremmen en met terugtraprem, en zo heb je nog meer keuzes.

Maar er zijn meer fabrikanten die goede vouwfietsen leveren, zoals het Italiaanse Aurelia, en  de Nederlandse fietsenmerken Popal en Stokvis maken goede voordelige vouwfietsen.


Zie ook


Onderwerp:
Op deze pagina wijzen we je de weg naar vouwfiets aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels, maar hebben we ook veel tips voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste vouwfiets.

-->