Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Brinckers fietsen. Goede elektrische fietsen

Brinckers fietsen. Goede elektrische fietsen


Brinckers is een Nederlandse fietsfabrikant gespecialiseerd in elektrische fietsen (e-bikes). Het is ook een jong merk. Brinckers fietsen bestaan pas sinds 2016. Het aanbod aan verschillende Brinckers fietsen is daarom nog beperkt, maar dat zal in de nabije toekomst gaan veranderen.

Brinckers begon met enkele modellen elektrische fietsen, de Brinckers Bretagne, de Brinckers Barcelona en de Brinckers Corsica, maar inmiddels hebben deze Brinckers e-bikes gezelschap gekregen van nog veel meer modellen zoals de Baker, de Bologna, de Le Mans, de Blossem, de Granville en de Brooklyn.

Hieronder vind je de aanbiedingen van Brinkers fietsen en kun je alle goede Brinckers e-bikes goedkoop online kopen.


Internationale ambitie

Brinckers is een ambitieus merk dat zich ook op de internationale markt wil gaan richten. Dat is te zien aan de internationaal aansprekende merknaam. Het fietsmerk is vernoemd naar Hansje Brincker, het jongetje dat een watersnood voorkwam door zijn vinger in de dijk te steken. Dit verhaal (en Brincker) is onder andere in Amerika bekender dan in Nederland. Brinckers fietsen hebben een duidelijk Nederlandse vormgeving en uitstraling.

Elektrische fietsen van hoge kwaliteit

Brinckers fietsen zijn absoluut geen budget-fietsen. Brinckers wil niet de goedkoopste zijn maar maakt luxe elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Zo streven ze naar de beste actieradius, een sterke ondersteuning en voorzien ze hun e-bikes standaard van veel luxe zoals lederen handvatten, een goed zadel en een verende voorvork en zadelpen.


Brinckers Bretagne

De Brinckers Bretagne M8 is een stijlvol vormgegeven elektrische fiets met een krachtige middenmotor die ook in de heuvels geen enkele moeite heeft. De e-bike is voorzien van 8 Shimano versnellingen en een verende voorvork en zadelpen.

Brinckers Barcelona

De Brinckers Barcelona F7 is voorzien van de meest krachtige voorwielmotor die opvallend onopvallend stil is. Ook hier zorgen een verende zadelpen en voorvork zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen. De Brinckers Barcelona F7 e-bike heeft 7 versnellingen.

Brinckers Corsica

De Corsica M8 elektrische fiets beschikt evenals de Brinckers Bretagne over een krachtige middenmotor, 8 versnellingen en veel luxe. De vormgeving past bij de naam (Corsica is het "eiland van de schoonheid"). De Brinckers Corsica beschikt over hydraulische velgremmen.

Kijk bij bovenstaande fietsenwinkel voor deze Brinckers fietsen tegen de laagste prijs.

Foto's: Brinckers fietsen
-->