Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sensa mountainbikes

Sensa mountainbikes


Sensa is niet het meest bekende Nederlandse fietsenmerk, maar toch maakt deze fietsfabrikant uit Almelo goede fietsen die tegen heel interessante prijzen worden aangeboden. Neem bijvoorbeeld de Sensa mountainbikes.

Sensa maakt mountainbikes in een groot aantal verschillende modellen, uitvoeringen en maten. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Sensa fietsen en aanbiedingen va mountainbikes voor alle prijzen en modellen.Sensa mountainbikes zijn volop verkrijgbaar in de maten 26 inch, 27.5 inch en met 29 inch wielen. Met veel keuze uit modellen en types. Populaire modellen zijn de Sensa Fiori Evo, de Sensa Merano, de Sensa Selle Evo en de Senso Livigno Evo.


De fabrikant laat de frames zoals de meeste fietsfabrikanten in Aziƫ maken en voorziet deze in Nederland (de fabriek in Almelo) van alle onderdelen. Dit zijn onderdelen van Shimano en van Sensa zelf (Supra).

Naast mountainbikes maakt Sensa ook racefietsen, toerfietsen en crossfietsen. Het is een zeer sportief Nederlands merk fietsen dat een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs levert.

Zie ook: Goede mountainbikes


Onderwerp:
Sensa (Intersens) uit Almelo is een Nederlandse fabrikant van mountainbikes, racefietsen. e-bikes en sportieve fietsen. Hierboven kijken we naar de Sensa mountainbikes.
-->