Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Paris C7+ HMB e-bike beste koop in AD fietstest 2020

Gazelle Paris C7+ HMB e-bike beste koop in AD fietstest 2020


In de AD Fietstest 2020 is de Gazelle Paris C7+ HMB getest als beste koop in de categorie elektrische stadsfietsen onder de 2.500 euro. Deze beste e-bike blijft ruim onder deze maximum prijs en levert daarmee veel kwaliteit voor weinig geld.


Toch is deze titel in de AD Fietstest 2020 bijzonder omdat de Sparta F8E (de testwinnaar) naast een hogere score ook een lagere prijs heeft. Beide best geteste e-bikes zijn zeer de moeite waard, en eigenlijk te goed en te comfortabel om stadsfiets genoemd te worden.

Voordelig online deze beste e-bike kopen


Waarom is de Gazelle Paris C7 Plus HMB de beste koop?

De Gazelle Paris C7 Plus HMB is zonder twijfel een e-bike van hoge kwaliteit tegen een opmerkelijk lage prijs. Ten opzichte van de standaard C7 biedt de C7 Plus meer comfort, meer ondersteuning en meer bedieningsgemak. Dit maakt de Gazelle Paris C7+ tot een aanmerkelijk betere koop.

De Bosch Active Line Plus middenmotor biedt een aangename en krachtige (50Nm) ondersteuning. een middenmotor biedt ten opzichte van de voorwielmotor en achterwielmotor een betere en meer comfortabele ondersteuning die natuurgetrouw aanvoelt. De Gazelle Paris C7 Plus HMB rijdt dan ook heerlijk. Door de lage plaatsing van de Bosch middenmotor ligt de fiets stabiel op de weg en heeft de e-bike een perfecte wendbaarheid. Ook in de heuvels kun je prima vooruit met deze krachtige Bosch fietsmotor.


Het comfort, waar Gazelle fietsen toch al bekend om staan, wordt versterkt door de aangenaam verende zadelpen en voorvork. De stuurpen is traploos naar wens in te stellen.

Het display van de Gazelle Paris C7+ is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. De actieradius loopt (afhankelijk van welke accu je kiest) van 80 tot 135 km.

Zie ook: Meer tips elektrische fietsenOnderwerp:
Gazelle Paris C7+ HMB elektrische fiets beste koop in AD fietstest beste e-bike test onder de 2.500 euro.
-->