Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Bakfietsen. Tips en informatie.

De bakfiets is weer terug van weggeweest. Maar tegenwoordig is de bakfiets niet zozeer een fiets waarmee een winkelier zijn boodschappen bezorgt, maar een fiets die gebruikt wordt om kinderen, bagage of huisdieren te vervoeren.

Vooral om kinderen van en naar school te brengen wordt een bakfiets veel gebruikt. Met een bakfiets kun je makkelijk meerdere kinderen mee nemen, dat maakt een bakfiets een prima alternatief als vervanging voor de auto. Ook een grote hoeveelheid boodschappen neem je makkelijk mee met een bakfiets.

Hieronder vind je informatie over het kiezen en kopen van de voor jou beste bakfiets.

Bakfiets kopen

Bakfietsen zijn lang niet bij iedere fietsenwinkel te koop. Hier vind je een overzicht van goede online fietswinkels die bakfietsen verkopen. Het zijn de beste winkels om voor weinig geld een goede bakfiets te kopen. Je vindt er ook elektrische bakfietsen.

Elektrische bakfiets

Bij een volgeladen bakfiets, of dat nu volgeladen is met kinderen of met bagage, is een beetje hulp bij het trappen best gewenst. Daarom worden veel bakfietsen tegenwoordig van een motor voorzien. Hier vind je tips en informatie over elektrische bakfietsen.


De beste bakfietsen uit de test

Ook bakfietsen worden regelmatig getest, zowel elektrische bakfietsen als "gewone"bakfietsen. Hier vind je de beste bakfietsen uit deze testen.


Meer goede bakfietsen

Hieronder vind je reviews van enkele goede en populaire bakfietsen.
-->