Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Bakfietsen. Tips en informatie.

Informatie over de bakfiets. Met tips en aanbiedingen van bakfietsen bij goede goedkope winkels.

Beste bakfiets goedkoop online kopen

De bakfiets is weer terug van weggeweest. Maar tegenwoordig is de bakfiets niet zozeer een fiets waarmee een winkelier zijn boodschappen bezorgt, maar een fiets die gebruikt wordt om kinderen, bagage of huisdieren te vervoeren.

Vooral om kinderen van en naar school te brengen wordt een bakfiets veel gebruikt. Met een bakfiets kun je makkelijk meerdere kinderen mee nemen, dat maakt een bakfiets een prima alternatief als vervanging voor de auto. Ook een grote hoeveelheid boodschappen neem je makkelijk mee met een bakfiets.

Hieronder vind je informatie over het kiezen en kopen van de voor jou beste bakfiets.

Bakfiets kopen

Bakfietsen zijn lang niet bij iedere fietsenwinkel te koop. Hier vind je een overzicht van goede online fietswinkels die bakfietsen verkopen. Het zijn de beste winkels om voor weinig geld een goede bakfiets te kopen. Je vindt er ook elektrische bakfietsen.

Elektrische bakfiets

Bij een volgeladen bakfiets, of dat nu volgeladen is met kinderen of met bagage, is een beetje hulp bij het trappen best gewenst. Daarom worden veel bakfietsen tegenwoordig van een motor voorzien. Hier vind je tips en informatie over elektrische bakfietsen.Urban Arrow bakfietsen

Urban Arrow is een populair bakfiets merk. Urban Arrow is helemaal gespecialiseerd in elektrische bakfietsen. Urban Arrow bakfietsen worden gemaakt door de Accell Group. Dat is geen kleine fietsproducent want Accell is moederbedirjf van veel bekende fietsmerken waaronder Sparta en Batavus.

De elektrische Urban Arrow bakfiets is er in diverse modellen zoals de Urban Arrow Family voor het vervoeren van kinderen en de Urban Arrow Cargo voor het vervoeren van bagage. Opvallend is de compact vormgegeven Urban Arrow Shorty die vooral gebruikt wordt voor het transport van boodschappen.

Gazelle bakfietsen

Gazelle heeft ook een elektrische bakfiets, de Gazelle Makki Load. Een goede maar ook prijzige bakfiets die circa 5000 euro kost.

Johnny Loco bakfietsen

Ook Johnny Loco maakt alleen bakfietsen die elektrisch zijn. Ze bieden de Johnny Loco Twin Cruiser (een elektrische bakfiets met 2 wielen) en de Johnny Loco E-Cargo Cruiser (een elektrische bakfiets met 3 wielen).

Popal Cangoo bakfiets

Popal is een fabrikant van relatief goedkope elektrische bakfietsen die wel heel goede elektrische bakfietsen zijn . Zo is een Popal elektrische bakfiets door het AD als beste elektrische bakfiets getest.

Popal verkoopt zijn bakfietsen onder de naam Cangoo. De Cangoo bakfietsen behoren tot de beste en verkochte bakfietsen in Nederland.

Andere bakfietsen

Andere fabrikanten die bakfietsen maken en verkopen zijn Nihola, Batavus (met de Batavus Fier bakfiets), Babboo, Altec, Vogue, Terra, KeeWee, QiVelo en Troy. Bij bovenstaande bakfiets aanbiedingen vind je al deze bakfietsen goedkoop.

De beste bakfietsen uit de test

Ook bakfietsen worden regelmatig getest, zowel elektrische bakfietsen als "gewone"bakfietsen. Hier vind je de beste bakfietsen uit deze testen.


Meer goede bakfietsen

Hieronder vind je reviews van enkele goede en populaire bakfietsen.
Onderwerp:
Hierboven vind je alle informatie en tips met betrekking tot het goedkoop kopen van de voor jou beste bakfiets. Of dat nu een elektrische bakfiets of een gewone bakfiets betreft. Een bakfiets voor het vervoer van boodschappen en bagage of een bakfiets om kinderen te vervoeren. Je vindt hier boven de beste bakfietsen en de beste winkels om een bakfiets goedkoop online te kopen.
-->