Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Aanbiedingen elektrische moederfietsen

Aanbiedingen elektrische moederfietsen

Aanbiedingen van elektrische moederfietsen bij de beste online fietsenwinkels. Koop hier goedkoop een goede elektrische moederfiets.

Met kinderen en boodschappen op de fiets, dan heb je graag wat trapondersteuning. Daarom hebben veel fietsfabrikanten elektrische moederfietsen in hun collectie. Met een elektrische moederfiets verplaats je je heel wat makkelijker als je zwaar beladen bent.

beste elektrische moederfietsen

Merken als Gazelle, Cortina, Sparta en Stella hebben allemaal één of meerdere elektrische moederfietsen in hun recente fietscollectie.

Aanbiedingen elektrische moederfietsen

Wil je weten wat er allemaal aan goede elektrische mammafietsen te koop kijk dan bij de onderstaande aanbiedingen voor de beste elektrische moederfietsen van de beste merken tegen de laagste prijs.Wat is een moederfiets?

Een moederfiets is een damesfiets die extra ruimte biedt voor een kinderzitje, een lage instap, beschikt over een extra stevig frame  en over een stuurslot en extra veilige standaard zodat de fiets met boodschappen en kinderen niet omvalt. De elektrische motor voegt veel gemak aan deze e-moederfiets toe. Het fietst veel lichter.

Pappafiets

De naam moederfiets is een beetje achterhaald, want pappa's brengen tegenwoordig ook de kinderen naar school en doen boodschappen. Toch zijn er geen herenfietsen met de kenmerken van een moederfiets. De stang zal immers het kindje in de weg zitten. Maar ook vader kan gerust op een moederfiets want de trend op fietsgebied is toch al dat de traditionele herenfiets met stang aan het verdwijnen is.

Vooral bij de elektrische fietsen worden er nog maar weinig herenfietsen verkocht. Veel mannen die een e-bike kopen kiezen voor een model zonder stang, en steeds vaker worden fietsen (vooral e-bikes) alleen nog maar als damesmodel uitgebracht (of unisex model zoals het dan heet). Het is dan ook de verwachting dat het verschil tussen herenfietsen en damesfietsen in de nabije toekomst helemaal gaat vervallen.

Kijk in het bovengenoemde overzicht voor de beste elektrische moederfietsen met korting.

Zie ook: 

Foto: Sparta


Onderwerp:
Een moederfiets of mammafiets is een fiets met extra voorzieningen voor het vervoeren van kinderen zoals extra ruimte voor een voorzitje, een veilige fietsstandaard, een stuurslot en een extra sterk frame. Hierboven vind je aanbiedingen van elektrische moederfietsen. Als e-bike is een moederfiets extra interessant omdat het fietsen met kinderen en boodschappen veel makkelijker fietst als je elektrische ondersteuning hebt.
-->