Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Keola fietsen: Goede elektrische fietsen (e-bikes)

Keola fietsen: Goede elektrische fietsen (e-bikes)


Keola is een minder bekend Nederlands fietsenmerk dat helemaal gespecialiseerd is in elektrische fietsen. Ondanks het feit dat lang niet iedereen deze fietsfabrikant uit Amersfoort kent is Keola wereldwijd één van de grootste aanbieders van e-bikes. Keola fietsen hebben een prima reputatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Keola won de afgelopen jaren veel vergelijkende tests van e-bikes.

Zo won de Keola Delft e-bike de ExtraEnergy Award, een belangrijke Duitse test waaraan meer dan 70 e-bikes deelnamen en scoorde deze luxe elektrische fiets een 8,2 als cijfer bij de Nationale Fietstest van De Telegraaf (in samenwerking met de Fietsbond de ANWB en de Consumentenbond). Kortom we hebben hier te maken met een kwalitatief heel goed merk elektrische fietsen. 

Keola fietsen goedkoop kopen

Op zoek maar een goedkope Keola fiets? Kijk dan eens bij de aanbiedingen Keola refurbished fietsen. Daar vind je Keola fietsen met een bijzonder hoge korting en een jaar garantie.

We hebben momenteel geen andere aanbevolen winkels met aanbiedingen van Keola fietsen. Kijk bij de aanbiedingen elektrische fietsen voor andere goede goedkope e-bikes.Vooral elektrische stadsfietsen en toerfietsen

Keola is nu nog vooral actief op het gebied van de elektrische toerfietsen en stadsfietsen (waaronder ook moederfietsen en transportfietsen), maar ze willen dit in de nabije toekomst met meer soorten elektrische fietsen uit gaan breiden. De Keola Veere elektrische vouwfiets, de Keola Cadzand elektrische mountainbike, de Keola Chase ATB en de Keola Chase Beach Cruiser zijn daar voorbeelden van. En zo zullen er in de toekomst nog meer vernieuwende Keola e-bikes op de markt komen.Maar ook steeds meer specifieke e-bikes

Enkele voorbeelden van goede Keola e-bikes die verkocht worden door de bovengenoemde Media Markt fietsenwinkel zijn de Keola Holland elektrische transportfiets, de Keola Utrecht elektrische toerfiets, de Keola Texel elektrische stadsfiets, de Keola Cadzand elektrische mountainbike, de Keola Brabant toerfiets en de Keola elektrische ATB. Je merkt het al Keola e-bikes zijn er voor ieder soort fietser, en deze elektrische fietsen zijn heel betaalbaar.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor het aanbod aan Keola fietsen en de prijzen.

-->