Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietskar. Tips, informatie, aanbiedingen

Bagage, kinderen, huisdieren, gereedschap, je vervoert het allemaal makkelijk fietsend met een fietskar achter je fiets. Hier alle informatie en tips met betrekking tot fietskarren.

Beste fietskar kopen

Je vind hieronder winkels die fietskarren voor kinderen, honden en bagage leveren.

Overzicht alle fietskarren

Wij je weten wat er allemaal aan fietskarren te koop is, en wat deze voor de fiets kosten? Kijk dan in het overzicht met alle fietskarren voor een compleet overzicht. Dit overzicht vind je bij de aanbiedingen alle fietskarren.

Burley fietskar
Burley fietskar


In het overzicht met alle fietskarren vind je honderden kinderfietskarren, hondenfietskarren, bagagefietskarren en andere fietskarren. Via diverse selectiemogelijkheden kun je heel makkelijk en snel de voor jou beste fietskarren uit dit grote overzicht selecteren. Je vindt er ook alle specificaties, laagste prijzen, gebruikerservaringen en meer informatie.

Fietskarren tips en informatie

Op onze website hebben we veel artikelen verzameld met informatie en tips over fietskarren. Hieronder vind je een selectie van deze tips.

Zoals je bij de bovenstaande informatie kunt lezen zijn fietskarren heel veelzijdige aanhangers voor de fiets. Je kunt er bagage, kinderen, huisdieren en boodschappen in vervoeren. 

Homcom fietskar en hardloopbuggy combi


Homcom fietskar en hardloop-buggy combinatie


Voor het vervoer van kinderen kun je kiezen voor een speciaal voor dat doel ontwikkelde fietskar. Deze beschikt over één of meer bankjes en over speciale opslagzakken voor de bagage. Ook voor dieren zijn er speciale fietskarren ontwikkeld. Voor alleen bagage kun je volstaan met een heel eenvoudige bagagekar voor achter de fiets.

Duramax bagagekar fiets


Duramaxx bagagekar fietsDe fietskarren voor het vervoeren van kinderen zijn heel wat geavanceerder. Veiligheid speelt bij zo'n fietskar natuurlijk ook een extra grote rol. Sommige van deze fietskarren voor kinderen kunnen worden voorzien van een duwstang zodat ze meteen als wandelwagen ingezet kunnen worden. 

Kijk op alle informatie fietskarren voor alle tips.


Onderwerp:
Fietskarren (een kar voor achter de fiets) is voor vele toepassingen te gebruiken. Voor het vervoer van bagage, maar ook voor boodschappen, kinderen en huisdieren. Voor het vervoer van kinderen zijn er speciale fietskarren te koop met stoeltjes, veiligheidsriemen e.d. Sommige van deze fietskarren zijn ook als kinderwagen / buggy te gebruiken. Hierboven vind je alle tips en informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste fietskar, waaronder aanbiedingen van fietskarren bij de beste en goedkoopste winkels.
 
-->