Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietskar. Tips, informatie, aanbiedingen

Bagage, kinderen, huisdieren, gereedschap, je vervoert het allemaal makkelijk fietsend met een fietskar achter je fiets. Hier alle informatie en tips met betrekking tot fietskarren.

Beste fietskar kopen

Op Beste Fietskar Kopen vind je een overzicht van de beste winkels om voordelig een goede fietskar te kopen. Ook is op Beste Fietskar Kopen de actuele top 10 van fietskarren te vinden.

Overzicht alle fietskarren

Wij je weten wat er allemaal aan fietskarren te koop is, en wat deze voor de fiets kosten? Kijk dan in het overzicht met alle fietskarren voor een compleet overzicht.

Fietskarren tips en informatie

Op onze website hebben we veel artikelen verzameld met informatie en tips over fietskarren. Hieronder vind je een selectie van deze tips.
Zoals je bij de bovenstaande informatie kunt lezen zijn fietskarren heel veelzijdige aanhangers voor de fiets. Je kunt er bagage, kinderen, huisdieren en boodschappen in vervoeren. 

Voor het vervoer van kinderen kun je kiezen voor een speciaal voor dat doel ontwikkelde fietskar. Deze beschikt over één of meer bankjes en over speciale opslagzakken voor de bagage. Ook voor dieren zijn er speciale fietskarren ontwikkeld. Voor alleen bagage kun je volstaan met een heel eenvoudige bagagekar voor achter de fiets.

De fietskarren voor het vervoeren van kinderen zijn heel wat geavanceerder. Veiligheid speelt bij zo'n fietskar natuurlijk ook een extra grote rol. Sommige van deze fietskarren voor kinderen kunnen worden voorzien van een duwstang zodat ze meteen als wandelwagen ingezet kunnen worden. 

Kijk op alle informatie fietskarren voor alle tips.


-->