Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietskar aanbiedingen, tips, informate

Bagage, kinderen, huisdieren, gereedschap, je vervoert het allemaal makkelijk fietsend met een fietskar achter je fiets. Hier alle informatie en tips met betrekking tot fietskarren.

Beste fietskar kopen

Je vind hieronder winkels die fietskarren voor kinderen, honden en bagage leveren.

Overzicht alle fietskarren

Wij je weten wat er allemaal aan fietskarren te koop is, en wat deze voor de fiets kosten? Kijk dan in het overzicht met alle fietskarren voor een compleet overzicht. Dit overzicht vind je bij de aanbiedingen alle fietskarren.

Burley fietskar
Burley fietskar


In het overzicht met alle fietskarren vind je honderden kinderfietskarren, hondenfietskarren, bagagefietskarren en andere fietskarren. Via diverse selectiemogelijkheden kun je heel makkelijk en snel de voor jou beste fietskarren uit dit grote overzicht selecteren. Je vindt er ook alle specificaties, laagste prijzen, gebruikerservaringen en meer informatie.

Fietskarren tips en informatie

Op onze website hebben we veel artikelen verzameld met informatie en tips over fietskarren. Hieronder vind je een selectie van deze tips.

Zoals je bij de bovenstaande informatie kunt lezen zijn fietskarren heel veelzijdige aanhangers voor de fiets. Je kunt er bagage, kinderen, huisdieren en boodschappen in vervoeren. 

Homcom fietskar en hardloopbuggy combi


Homcom fietskar en hardloop-buggy combinatie


Voor het vervoer van kinderen kun je kiezen voor een speciaal voor dat doel ontwikkelde fietskar. Deze beschikt over één of meer bankjes en over speciale opslagzakken voor de bagage. Ook voor dieren zijn er speciale fietskarren ontwikkeld. Voor alleen bagage kun je volstaan met een heel eenvoudige bagagekar voor achter de fiets.

Duramax bagagekar fiets


Duramaxx bagagekar fietsDe fietskarren voor het vervoeren van kinderen zijn heel wat geavanceerder. Veiligheid speelt bij zo'n fietskar natuurlijk ook een extra grote rol. Sommige van deze fietskarren voor kinderen kunnen worden voorzien van een duwstang zodat ze meteen als wandelwagen ingezet kunnen worden. 

Beste fietskar merken

Bij de bovenstaande fietskar aanbiedingen kom je fietskarren van diverse fabrikanten tegen. Hieronder aandacht voor een aantal van deze beste fietskar merken.

Thule fietskarren

Thule uit Zweden is beroemd om zijn dakkoffers en fietsendragers  maar ze zijn ook de marktleider in fietskarren. Ze maken een breed assortiment Thule fietskarren, met fietskarren voor het vervoer van kinderen, dieren en bagage. Ook Thule multi fietskar is populair. Deze fiets aanhanger is ook te gebruiken als kinderwagen, jogging kar, ski kar of loopkar voor andere outdoor activiteiten.

Croozer fietskarren

Croozer is een andere fabrikant die tot de beste fietskar merken behoort. Het Duitse Croozer is in tegenstelling tot Thule helemaal in de fietskar gespecialiseerd.  Croozer maakt als sinds 1993 aanhangers voor de fiets. Ook Croozer maakt heel specifieke fietskarren voor het vervoer van kinderen, bagage of huisdieren. 

Veel van de Croozer fietskarren kunnen met wat eenvoudige handelingen worden omgebouwd tot wandelwagen of jogger kar, Croozer fietskarren zijn veilig voor de inzittenden (zowel kinderen als huisdieren), met beschermende kappen, veiligheidsgordels, verstelbare zitplaatsen en goede ventilatie.

DoggyRide fietskarren

De merknaam zegt het al, een DoggyRide fietskar is niet bedoelt voor het naar school brengen van de kinderen, maar voor het meenemen van de hond als je gaat fietsen. Een DoggyRide fietskar is een hondenfietskar van goede kwaliteit en helemaal gericht op het vervoer van je huisdier met een fietsaanhanger.

Een DoggyRide fietskar voor de hond heeft een sterk frame en een duurzame veilige constructie. De hond kan instappen en uitstappen via een speciale ingang aan de voorkant of achterkant van de fietsaanhanger. De DoggyRide kar heeft speciale voorzieningen om de hond goed vast te maken in de fietskar, zodat deze niet onder het rijden uit de fietskar kan springen.  Er zijn DoggyRide fietskarren in verschillende maten voor een kleine hond of grote hond.  

Trixie fietskarren

Ook Trixie maakt uitsluitend fietskarren voor de hond of een ander huisdier. Trixie is namelijk een fabrikant van huisdier benodigdheden, waaronder dus aanhangers voor het vervoer van een hond op de fiets.

Ook in een Trixie fietskar kun je dieren veilig en makkelijk meenemen. Ook deze goede fietskar voor huisdieren vind je bij de fietskar aanbiedingen bovenaan.

Duramaxx fietskar

Duramaxx heeft naam gemaakt met zijn fietsaanhangers voor bagagevervoer, oftewel een bagagekar voor aan de fiets. Tegenwoordig maken ze ook andere soorten fietskarren.

Burley fietskarren

Evenals Thule en Croozer is Burley een fietskar fabrikant die diverse fietsaanhangers maakt die zijn gericht op het vervoer van kinderen, bagage en honden. Net zoals Croozer is Burley in fietsaanhangers gespecialiseerd.

XLC fietskarren

XLC is een Duits bedrijf in fietsaccessoires, waaronder fietskarren voor bagage, dieren en kinderen. XLC is eigendom van de Nederlandse Accell Group die ook eigenaar zijn van vele fietsmerken waaronder Sparta, Batavus, Loekie en Koga.


Kijk op alle informatie fietskarren voor alle tips.


Onderwerp:
Fietskarren (een kar voor achter de fiets) is voor vele toepassingen te gebruiken. Voor het vervoer van bagage, maar ook voor boodschappen, kinderen en huisdieren. Voor het vervoer van kinderen zijn er speciale fietskarren te koop met stoeltjes, veiligheidsriemen e.d. Sommige van deze fietskarren zijn ook als kinderwagen / buggy te gebruiken. Hierboven vind je alle tips en informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste fietskar, waaronder aanbiedingen van fietskarren bij de beste en goedkoopste winkels.
 
-->