Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Meisjesfietsen. Aanbiedingen. tips, informatie

Op zoek naar een leuke fiets voor je dochter of kleindochter? Hier hebben we alle informatie en tips voor bij het kopen van een goede meisjesfiets tegen een lage prijs. Goede en veilige meisjesfietsen waarop meisjes graag rondfietsen. Het gaat hierbij om kinderfietsen voor kleine meisjes die hun eerste trapjes maken, maar ook om goede schoolfietsen voor tienermeisjes die naar de middelbare school gaan en andere kinderfietsen en tienerfietsen voor meisjes.

Kies je beste meisjesfiets

Welke eisen stel je aan de meisjesfiets? Welke maat moet de kinderfiets hebben? In het overzicht alle meisjesfietsen vind je meer dan 800 goede meisjesfietsen in de maten 10 inch tot 28 inch. Fietsen voor meisjes in alle leeftijden.

Je kunt uit dit overzicht makkelijk de voor jou beste meisjesfiets selecteren door al je eisen aan te vinken. Bijvoorbeeld de gewenste maat (inchmaat of lichaamsmaat), merk, maximale prijs, merk en eventueel ook kleur, aantal versnellingen, soort rem, materiaal en andere kenmerken die je belangrijk vind aan je nieuwe meisjesfiets.

Goede merken meisjesfietsen

Veel goede meisjesfietsen worden gemaakt door merken gespecialiseerd in kinderfietsen. Veel van deze meisjesfietsen worden in Nederland gemaakt zoals de meisjesfietsen. Bekende merken voor meisjesfietsen zijn Volare, 2Cycle, Alpina, Puky en Vermont. Ook Sparta, Popal en Altec maken veel meisjesfietsen. In het bovenstaande overzicht vind je ze allemaal.

Of kijk bij Beste Kinderfiets Kopen voor de beste online aanbieders van kinderfietsen in Nederland.

Maat meisjesfiets

De juiste maat voor een meisjesfiets of andere kinderfiets is niet moeilijk te bepalen. In het bovenstaande overzicht met alle meisjesfietsen kun je de juiste meisjesfietsen zowel op inchmaat als op lengtemaat van het meisje selecteren. Dat laatste is natuurlijk het makkelijkst om te doen.

Ook kun je de kinderfiets maattabel gebruiken. Daar kun je precies zien welke framemaat overeenkomt met de kinderkleding maat van het meisje.

Meer informatie meisjesfietsen


Zie ook

Onderwerpen:
Meisjesfietsen, fiets meisje, meisjesfiets, kinderfiets meisjes.
-->