Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Elektrische vouwfietsen, aanbiedingen beste winkels

Elektrische vouwfietsen, aanbiedingen beste winkels


Om mee te nemen op vakantie, of om de afstand van station tot kantoor te overbruggen. Een elektrische vouwfiets is een bijzonder handig en comfortabel transportmiddel. Hier kijken we naar de mogelijkheden van een elektrische vouwfiets.

Ideaal voor forenzen en scholieren

Bij een elektrische fiets denk je niet meteen aan een vouwfiets. Maar als je er over nadenkt is een elektrische vouwfiets best logisch. Vouwfietsen worden immers vooral gebruikt door forenzen en scholieren die met het openbaar vervoer (trein, metro, bus) reizen, maar ook nog een flink deel van de route per fiets moeten afleggen. Een vouwfiets is makkelijk mee te nemen in het OV, maar het fietsen is op de gemiddelde vouwfiets geen genot. Vooral niet als je er nog de nodige kilometers mee moet rijden.

Dan is een elektrische vouwfiets een prima oplossing. Deze is net zo compact en makkelijk mee te nemen als een gewone vouwfiets, maar de kilometers die je fietsend aflegt zijn heel wat plezieriger.


Dahon

Maar ook plezierig op vakantie

Maar dat voordeel heb je ook op vakantie. Met een elektrische vouwfiets maak je heel wat makkelijker een fietstocht op je vakantieadres.

En dat geldt natuurlijk ook voor fietstochten die je gewoon in Nederland wilt maken. Je legt de elektrische vouwfietsen in de auto, en rijdt naar het startpunt van je fietsroute. Een fietsendrager op je auto is niet nodig. Die hoef je niet aan te schaffen, en die hoef je niet te bevestigen en er weer af te halen. Met een elektrische vouwfiets gaat alles veel makkelijker.


Vogue

Goedkoop elektrische vouwfietsen kopen

Hoewel je elektrische vouwfietsen nog niet zo heel veel ziet, en hoewel elektrische vouwfietsen nog maar mondjesmaat in de fietsenwinkels te vinden zijn is het aantal fietsfabrikanten dat elektrische vouwfietsen in hun assortiment heeft best groot.

Dahon natuurlijk, de nummer 1 van de wereld in vouwfietsen, een e-bike specialist als QWIC, bekende Nederlandse fietsmerken als Popal, Vogue, Leader en Altec, en bijvoorbeeld ook meer gespecialiseerde merken als Lacros, Enik en Trenergy. Bij de online winkels hieronder kun je deze elektrische vouwfietsen goedkoop online aanschaffen.

Zie ook:

Onderwerpen:
Goede elektrische vouwfietsen, beste elektrische vouwfiets, e-vouwfiets.
-->