Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Puch elektrische fiets

Puch elektrische fiets

Aanbiedingen van Puch elektrische fietsen bij de beste en goedkoopste winkels en een overzicht van het Puch elektrische fiets aanbod.

Puch is een fabrikant met een rijke historie op het gebied van gemotoriseerde tweewielers. Met de Puch e-bike heeft die historie een nieuw hoofdstuk gekregen. Kijk hier voor informatie en aanbiedingen van Puch elektrische fietsen.

Puch elektrische fiets

Puch maakt elektrische toerfietsen en elektrische stadsfietsen, maar bijvoorbeeld ook elektrische vouwfietsen. Al deze Puch e-bikes zijn goed van kwaliteit maar relatief goedkoop geprijsd. Dit maakt een Puch elektrische fiets tot een goede keuze. 

Hier kijken we naar de verschillende Puch elektrische fietsen, zoals de Puch E-Soul, de Puch E-Modern, De Puch E-Rock en andere populaire Puch elektrische fietsen.

Puch e-bikes goedkoop kopen

Maar eerst de aanbiedingen van Puch elektrische fietsen bij de beste en goedkoopste online winkels:

Overzicht Puch elektrische fietsen

Hieronder vind je een korte beschrijving van de populaire Puch e-bikes. Kijk voor de actuele prijs en de specificaties bij de aanbiedingen hier boven.

Puch E-Soul

Één van de meest verkochte Puch e-bikes is de Puch E-Soul. De E-Soul is een allround e-bike met 7 versnellingen en een voorwielmotor.

Puch E-Modern

De Puch E-Modern is een Puch elektrische fiets met een comfortabel rijdende middenmotor. Het is een heel mooie Puch e-bike want de accu vormt ogenschijnlijk één geheel met het frame. Deze accu heeft een bijzonder hoge actieradius met een maximum van 130 a 160 km. De Puch E-Modern heeft 7 versnellingen.

Puch E-Rock

De Puch E-Rock is een elektrische transportfiets. Een heel praktische bovendien goedkope elektrische fiets. Een ideale e-bike voor school, werk en de boodschappen. Een sterke degelijke elektrische stadsfiets met voordrager. De Puch E-Rock elektrische stadsfiets beschikt over 7 versnellingen en een voorwielmotor.

Puch E-Folk

De Puch E-Folk valt op door zijn sportieve uiterlijk. De E-Folk toont als een toerfiets en is ook prima te gebruiken voor fietstochten. Kies van wel voor de versie met 7 versnellingen van deze e-bike met voorwielmotor. De Puch E-Folk met  3 versnellingen en meer een stadsfiets.

Puch E-Ambient

De Puch E-Ambient heeft 8 versnellingen, een verende voorvork, een verende zadelpen en meer comfort. Dat maakt deze (toch best goedkope) elektrische fiets tot een prima allround e-bike voor gebruik in de stad en recreatie. De krachtige Shengy voorwielmotor helpt daarbij.

Puch Stadtrad

De Puch Stadtrad is een bijzonder goede Puch e-bike. Deze Puch elektrische fiets is voorzien van een Shimano middenmotor, 8 versnellingen, verende voorvork en zadelpen, hydraulische schijfremmen en alles dat er nog meer nodig is voor lange fietstochten. Toch heeft de Puch Stradrad een vriendelijke prijs en is daarmee zeer geschikt voor scholieren, studenten en forenzen.

Puch E-Outdoor

Maar het kan nog beter, met de Puch E-Outdoor. Dit is een echte elektrische hybride, een elektrische trekkingfiets voor lange afstanden. Met een krachtige Bosch Performance midden motor, een accu met hoog uithoudingsvermogen (tot 140 km), 10 versnellingen en een een aerodynamisch en sportief design.

Puch E-Maxi

De Bosch Active Line middenmotor vinden we bij de Puch E-Maxi, een andere kilometer vreter van deze fietsfabrikant. Ook hier veel rijcomfort. De Puch E-Maxi biedt 7 versnellingen en beschikt over een belt drive (riemaandrijving).

Puch E-Symphony

De Puch E-Symphony is een comfortabele allround elektrische fiets. Ook deze Puch e-bike beschikt over een Bosch midden motor en 7 versnellingen.

Puch E-Lounge

Op de Puch E-Lounge is het ontspannen fietsen. De krachtige Shimano Steps middenmotor en het hoge rijcomfort zorgen daar voor. 

Puch E-Dance

Elektrische fietsen met middenmotor zijn duurder dan andere e-bikes. Zoek je een relatief goedkope elektrische fiets met middenmotor? Kijk dan eens naar de Puch E-Dance. Deze is voorzien van een Ananda midden motor en een accu die voor 110 a 140 km aan elektrische traphulp geeft.

Puch E-Easy

De Puch E-Easy is de elektrische vouwfiets van Puch. Handig voor studenten en forenzen die het openbaar vervoer combineren met een stukje fietsen, maar ook een prima e-bike om in de auto mee te nemen op vakantie of een dagje uit.

Kijk voor alle prijzen, modellen en specificaties bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Puch elektrische fietsen.-->