Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietsmanden. Tips, informatie, aanbiedingen

Met een transportfiets voorzien van een goede fietsmand kun je op een makkelijke manier heel wat vervoeren. Bovendien kan zo'n fietsmand er heel leuk uitzien. Hier kijken we naar wat er allemaal aan fietsmanden te koop is en hebben we diverse artikelen voor je met tips met betrekking tot fietsmanden.

Alle fietsmanden

In het overzicht met alle fietsmanden vind je meer dan 900 fietsmanden in diverse groottes. Niet alleen voor op de voordrager, maar ook (in mindere mate) voor achterop de fiets. Via sorteermogelijkheden en selectiemogelijkheden kun je makkelijk de voor jou beste fietsmand tegen de laagste prijs vinden.

Beste winkels om een fietsmand te kopen

Hieronder vind je de beste winkels om een fietsmand te kopen. Deze online winkels bieden een ruim assortiment aan fietsmanden tegen heel aantrekkelijke prijzen aan.

Tips fietsmanden

We hebben diverse artikelen over fietsmanden gepubliceerd. Hieronder vind je een selectie van deze artikelen met tips met betrekking tot de fietsmand.


Basil fietsmand rotan
Basil fietsmand rotan


Informatie fietsmanden

In het bovenstaande overzicht kun je fietsmanden op tal van manieren selecteren. De ene fietsmand is de andere niet. Dat begint al met het soort fietsmand. Je hebt fietsmanden voor op de voordrager, maar ook voor op de bagagedrager. Ook zijn er kleinere fietsmanden voor gebruik op een kinderfiets.

En dan zijn er natuurlijk ook nog de fietsmandjes die je aan het fietsstuur hangt.


Basil fietsmand staal

Basil fietsmand staalOok de materialen waarvan de fietsmand gemaakt is verschillen. Bekend zijn de rieten manden voor op de fiets, de zogenaamde bakkersmanden, maar er zijn ook kunststof fietsmanden en fietsmanden gemaakt van staal of een ander soort metaal zoals aluminium. Deze laatste fietsmanden hebben meestal een rasterstructuur van heel dun metaal waardoor ze sterk maar ook licht zijn.

Verder zijn er nog de houten kratten en fietsmanden van stof, nylon, bamboe, rotan, leer, katoen en vele andere materialen. 

Voor wat betreft de merken bieden vooral FastRider en Basil veel verschillende fietsmanden aan. Andere merken die je veel tegenkomt zijn Yepp, New Lookx, Hooodie en Klickfix. In het bovenstaande overzicht vind je ze allemaal, met hun laagste prijs.

Basil fietsmand afneembaar

Basil fietsmand afneembaar

Beste fietsmanden uit de test

Hoewel de keuze voor een beste fietsmand erg smaakgebonden is heb je wel goede en slechte fietsmanden. En de ene fietsmand is praktischer in het gebruik dan de ander. Op TestResults.nl vind je de beste fietsmand test met de beste fietsmanden uit de test en volgens gebruikers van de fietsmanden.


Samenvatting
Hier boven kijken we naar de verschillende soorten fietsmanden, de beste fietsmanden uit de test en de beste winkels om online een fietsmand goedkoop te kopen. Ook vind je bij de genoemde artikelen veel informatie en tips met betrekking tor de fietsmand. Uit het overzicht met alle fietsmanden kun je zelf je beste fietsmand zoeken. Van ruim 900 fietsmanden vind je daar alle specificaties, foto's en prijzen.
-->