Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella Morena, beste sportieve e-bike uit de test

Stella Morena, beste sportieve e-bike uit de test


De beste sportieve e-bike, dat is volgens de AD Fietstest 2020 de Stella Morena Premium MDBD. Veel comfort voor weinig geld is de conclusie, al staat dat weinig wel tussen haakjes. Het betreft namelijk de beste sportieve elektrische fiets in de hoogste categorie, en binnen dat segment is deze beste e-bike relatief heel goedkoop.


Voor bijvoorbeeld een Gazelle, Trek, Koga of Giant in deze categorie betaal je aanmerkelijk meer geld, en deze sportieve elektrische fietsen scoren aanmerkelijk lager dan de 8,5 die de Stella elektrische fiets als beste e-bike als rapportcijfer haalt.

Kijk bij de informatie Stella Morena Premium MDBD voor alle informatie en actuele prijs van de Stella Morena e-bike.De beste e-bike 2020, sportief

Waarom is de Stella Morena Premium MDBD de beste e-bike in het sportieve segment? Dat heeft onder andere te maken met de Bosch middenmotor waarover deze elektrische fiets beschikt. Een middenmotor maakt een e-bike wat duurder, maar de meerprijs win je terug door het veel hogere comfort. De ondersteuning van een middenmotor voelt veel natuurlijker aan. Je hebt niet het idee voortgetrokken of voortgeduwd te worden, maar het fietst alleen heel veel makkelijker en comfortabeler. Ook de traploze versnelling van Ebviolo geeft een hoog comfort, je kunt precies de versnelling kiezen die je nodig hebt zonder dat je afhankelijk bent van een vaste reeks versnellingen.Ook de beltdrive toont aan dat je hier te maken hebt met een topklasse e-bike. Deze riem vervangt de fietsketting, en is duurzamer dan een ketting en onderhoudsvrij. Een beltdrive kom je alleen bij de beste e-bikes tegen.

Andere pluspunten van deze beste e-bike uit de test zijn het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke display, de krachtige ondersteuning van de bovengenoemde Bosch middenmotor en het fraaie robuuste design van de Stella Morena Premium MDBD.


Met deze beste e-bike in het hoogste sportieve segment levert Stella Fietsen wederom een zeer goede maar ook heel betaalbare e-bike af.

Zie ook: Meer e-bike tips


Onderwerp:
Stella Morena Premium MDBD beste elektrische fiets sportief e-bike fietstest AD 2020. 


-->