Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Moustache fietsen. E-bikes uit Frankrijk

Moustache fietsen. E-bikes uit Frankrijk

Informatie over Moutache fietsen. Moustache is een specialist in e-bikes. Is er een geschikte Moustache e-bike voor jou?

Moustache fietsen

Moustache is een specialist in elektrische fietsen uit Frankrijk. De Moustache e-bikes zijn nu ook in Nederland te koop. Een goede ontwikkeling want Moustache fietsen zijn unieke e-bikes die zelfs aan het grote aanbod aan elektrische fietsen echt iets toevoegen.


Over Moustache fietsen

Moustache maakt elektrische stadsfietsen zoals de Moustache Lundi  en de Moustache Samedi. Maar het grootste deel van de collectie elektrische fietsen van dit Franse e-bike merk bestaat uit sportieve modellen zoals elektrische hybride fietsen en zelfs elektrische racefietsen.

Kijk bij de aanbiedingen van Moustache e-bikes voor al deze Franse elektrische fietsen in Nederland. Ze zijn hier online met vaak zeer hoge korting te koop.

Er zijn momenteel helaas hier geen aanbieders van Moustache fietsen in Nederland. Kijk bij de aanbiedingen elektrische fietsen voor de beste alternatieven tegen de laagste prijs.

Moustache e-bike

Hybride e-bikes

De eerste Moustache e-bike, die in 2015 het levenslicht zag, was al meteen een voltreffer. De Samedi 27 Xroad (die in een nieuwe versie nog steeds deel uit maakt van het aanbod) is een alles kunner onder de e-bikes. Een elektrische fiets die prima als stadsfiets te gebruiken is, maar waarmee je ook in de natuur kunt rondcrossen. Voor de Hutchinson Pyton fietsbanden, de Shima Altus schakelset en de krachtige Bosch middenmotor vormt een slechte ondergrond of een stevige helling geen enkel probleem.

Moustache elektrische fiets

En Moustache heeft meer van deze krachtige hybride e-bikes in zijn aanbod, zoals de Moustache Friday met een traploze Nuvinci versnellingsnaaf. Een luxe sportieve e-bike die je bij de bovenstaande aanbiedingen tegen een opvallend lage prijs vindt.

Elektrische racefietsen

Nog meer bijzonder is de Moustache Dimanche serie die bestaat uit elektrische racefietsen. Deze zeer sportieve e-bikes worden aangedreven door de Hidden Power technologie. Het zijn mooie fietsen met een Bosch middenmotor en een accu die deel van het fietsframe lijkt uit te maken. Mooi en aerodynamisch. Bovendien heeft Moustache de techniek dusdanig gemonteerd dat het zwaartepunt lager ligt, wat voor een dynamisch en wendbaar gedrag zorgt.

Moustache e-bikes

Een oversized onderbuis en een grote achterbuis zorgen voor een optimale torsiestijfheid. De vederlichte carbonvork, de schijfremmen voor en achter, het dubbel kettingblad en hoge versnellingsbereik, alles maakt van deze e-bike de optimale elektrische racefiets. Een e-racefiets waarmee je ook prima in het stadsverkeer je weg kunt vinden.

Elektrische stadfietsen

Maar naast al dit sportieve geweld maakt Moustache ook prima fietsen voor dagelijks gebruik. Ideaal voor in de stad en dorp, maar ook voor langere recreatieve fietstochten. Dat al deze e-bikes uit het bergachtige Frankrijk komen merk je aan het feit dat de elektrische fietsen altijd zijn voorzien van een middenmotor zodat ze met heuvels en hellingen geen enkel probleem hebben.

Moustache fiets elektrisch


Waarom heten deze e-bikes Moustache?

Waarom noemt een fietsfabrikant zijn elektrische fietsen Moustache (snor)? De naam is geleend van de sturen. De sturen van deze e-bikes zijn moderne versies van het klassieke moustache fietsstuur. De moustache sturen waren destijds zeer innovatief, net zoals de Moustache e-bikes dat vandaag de dag zijn.

Al deze Moustache e-bikes zijn heel betaalbaar. Vooral als je de hoge kwaliteit van deze elektrische fietsen in acht neemt.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Moustache fietsen om deze goede e-bikes tegen de laagste prijs in Nederland te kopen.

Foto's: Moustache

Onderwerp:
Hier kijken we naar Moustache fietsen. Een Moustache fiets is een elektrische fiets uit Frankrijk. Een Moustache e-bike is een betaalbare e-bike. Moustache maakt ook elektrische racefietsen.
-->