Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Instinct fietsen. Goedkope maar goede fiets

Instinct fietsen. Goedkope maar goede fiets

Naast bekende fietsmerken als Gazelle, Batavus en Sparta zijn er nog een groot aantal fietsmerken waarvan de naam minder bekend is, maar die toch een breed assortiment aan goede fietsen hebben.


Instinct is zo'n fietsmerk. Instinct maakt verschillende soorten fietsen die goedkoop online worden aangeboden.

In het assortiment van Instinct Fietsen vinden we stadsfietsen, transportfietsen, omafietsen en hybrides.

We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Instinct fietsen.
Kijk hier voor goedkope alternatieven.


Instinct Cargo transportfiets
De Instinct Cargo is een populaire Instinct fiets. Het is een stevige transportfiets met een eveneens sterke voordrager. Ook een stevige bagagedrager is aanwezig. Uniek op een transportfiets in deze prijsklasse (de Instinct Cargo kost nog geen 270 euro).

Instinct City stadsfiets
De prijs/kwaliteitverhouding is bij Instinct altijd uitstekend. Dat zie je ook aan de Instinct City, een stadsfiets met drie versnellingen die - op moment van schrijven - voor nog geen 400 euro wordt aangeboden. Daarvoor heb je dan een zeer complete stadsfiets met een sterk stalen frame, rollerbrakes voor en achter en een naafdynamo.

Instinct Classic omafiets
Ook de omafiets van Instinct beschikt over drie versnellingen, een naafdynamo en een rollerbrake in het voorwiel. Het betreft dus een moderne stadsfiets in een oma-jasje. Maar vergis je niet de Instinct Classic is een echte omafiets om te zien, met jasbeschermers, bruin zadel, bruine handvatten, cremekleurige banden, zwarte stalen lakvelgen, klapstandaard en terugtraprem.

Instinct Urban
De Instinct Urban is een hippe stadsfiets met een sterk oversized hoekig frame waarin een uniek framenummer duidelijk zichtbaar is aangebracht. De Instinct urban is een zeer luxe stadsfiets met 3 versnellingen, veilige rollerbrakes (zowel voor als achter), een extra comfortabel zadel, batterij-verlichting en een goed fietsslot.Instinct Trekking 6V
De Instinct Trekking is één van de allergoedkoopste hybride fietsen die er te koop is. Maar het is wel een fiets van prima kwaliteit. De Instinct Trekking beschikt over 6 Shimano versnellingen.-->