Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Popal Daily Dutch beste goedkope elektrische stadsfiets test

Popal Daily Dutch beste goedkope elektrische stadsfiets test

Hier aandacht (en aanbiedingen) van de beste goedkope elektrische stadsfiets uit de AD Fietstest, de Popal Daily Dutch.

Popal beste elektrische stadsfiets test


Ben je op zoek naar een goedkope maar ook goede elektrische fiets? Kijk dan eens naar de Popal Daily Dutch Prestige. Deze e-bike versie van de populaire Popal Daily Dutch transportfiets is in de AD Fietstest 2021 getest als de beste elektrische stadsfiets onder de 1.500 euro.

Hoewel je met deze beste elektrische fiets uit de test ook grotere afstanden kunt wegtrappen is de Popal Daily Dutch Prestige e-bike als elektrische stadsfiets ontworpen. Het is een echte transportfiets, wat niet alleen inhoud dat je over een voordrager beschikt, maar ook dat je een rechte zit hebt zodat je in het stadsverkeer een goed zicht hebt.

Hier koop de de Popal Daily Dutch Prestige goedkoop


Zoals alle Popal fietsen is deze beste elektrische stadsfiets in de goedkope klasse een degelijke fiets met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Kijk bij de aanbiedingen van Popal fietsen voor de actuele lage prijs van de Popal Daily Dutch bij de goedkoopste aanbieders.

De beste elektrische stadsfiets / elektrische schoolfiets

Onder de 1.500 euro is de Popal Daily Dutch Prestige de beste stadsfiets. Zijn uitstraling, zijn uitrusting en vooral zijn lage prijs maken deze e-bike versie van de Popal Daily Dutch tot een ideale elektrische schoolfiets. De niet gemotoriseerde Daily Dutch is bij scholieren al erg populair en deze e-bike versie zorgt er voor dat scholieren en studenten die wat verder naar hun school moeten fietsen de kilometers probleemloos wegtrappen.

Plaats een leuke fietsmand of fietskrat op de Popal Daily Dutch Prestige en je hebt een geweldige elektrische schoolfiets.

Maar ook voor gebruik in stad of dorp is dit natuurlijk een geweldige elektrische fiets. Een degelijke veilige e-bike waarmee je makkelijk veel boodschappen of andere spullen meeneemt. Een fiets ook met een prima uitrusting en een goed fietscomfort. Niet voor niets haalde Popal Daily Dutch Prestige in de AD Fietstest 2021 van het Algemeen Dagblad en de Fietsersbond een 8,1 als rapportcijfer, waarmeer de Popal Daily Dutch Prestige e-bike de beste elektrische stadsfiets onder de 1.500 euro was.

Als fietsmotor wordt er gebruik gemaakt van de Bafang voorwielmotor die bij veel elektrische stadsfietsen gebruikt wordt. Ook als je deze motor uitschakelt kun je op de Popal Daily Dutch Prestige relatief licht fietsen. Iets waar veel andere e-bikes wel eens last mee hebben. 

Ook met de rest van de uitrusting is niets mis. Veel onderdelen zijn van Shimano, zoals de rollerbrake remmen voor, de V-brake rem achter en de Shimano Nexus naafversnelling met 3 versnellingen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Popal fietsen, voor meer details en specificaties van de Popal Daily Dutch Prestige, de beste goedkope elektrische stadsfiets uit de AD Fietstest 2021.Samenvatting:
In de AD Fietstest 2021 van het Algemeen Dagblad, de regionale kranten en de Fietsersbond is de Popal Daily Dutch Prestige als beste elektrische stadsfiets getest in de goedkope klasse. Dit is de e-bike versie van de Popal Daily Dutch transportfiets. Deze beste elektrische transportfiets is ook zeer geschikt als elektrische schoolfiets voor tieners. Het is een relatief goedkope elektrische fiets, maar wel een goede goedkope e-bike.
-->