Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Fietstassen, Tips en informatie

Met een fietstas neem je makkelijk je boodschappen en andere bagage mee op de fiets. Je hebt vele soorten fietstassen. Fietstassen voor achterop en fietstassen voor voorop de fiets, maar ook fietstassen voor onder het zadel. Verder heb je nog enkele en dubbele fietstassen, en ook fietstassen die je als boodschappentas of trolley kan gebruiken. Hieronder alle informatie en tips met betrekking tot de fietstas.

Beste fietstas kopen, de goedkoopste winkels

Een nieuwe fietstas nodig? Laten we beginnen met de beste winkels. Kijk op Beste Fietstas Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van goede fietstassen. 

De op Beste Fietstas Kopen getipte winkels bieden het beste assortiment fietstassen tegen lage prijzen aan. Ook vind je daar de actuele top 10 van fietstassen, testen van fietstassen en een fietstas keuzehulp!

Overzicht alle fietstassen

Wil je weten wat je allemaal aan fietstassen kunt kopen? In het overzicht met alle fietstassen vind je ze allemaal (meer dan 4.000 verschillende tassen voor op de fiets). 

Natuurlijk kun je hier ook op alle manieren selecties maken en sorteren zodat je snel en makkelijk de voor jou beste fietstas kunt vinden.

Dubbele fietstas Dunlop

Dubbele fietstas Dunlop

Fietstas informatie

Op DeBesteFietsen.nl hebben we veel informatie verzameld over fietstassen. Hieronder vind je een selectie van onze informatieve artikelen met tips over fietstassen.

Fietstassen algemeen
Hieronder vind je handige tips met betrekking tot fietstassen in het algemeen.

Hieronder vind je tips met betrekking tot fietstassen van de beste fietstas merken.

New Looxs fietstassen
New Looxs is een Nederlands familiebedrijf dat toonaangevend is in fietstassen. New Looxs combineert een hoge kwaliteit en de nieuwste technieken aan een mooi en eigentijds design. Hieronder informatie, tips en aanbiedingen van New Looxs fietstassen.


Enkele fietstas New Looxs

Enkele fietstas New Looxs


Fastrider fietstassen
Ook Fastrider is een Nederlandse specialist in fietsaccessoires zoals regenkleding en tassen voor op de fiets. Op het gebied van fietstassen en fietsmanden is Fastrider marktleider in de Benelux.


Fietstassen overige merken
En zo zijn er nog meer topmerken die mooie fietstassen van hoge kwaliteit maken.

Veel keuze uit fietstassen
Zoals je hierboven kunt zien is er een grote diversiteit aan fietstassen. De meest gebruikte fietstassen zijn de enkele en dubbele fietstassen die aan de bagagedrager worden bevestigd, maar je hebt ook fietstassen voor aan het stuur, onder het zadel en aan het frame van de fiets. 

Sommige fietstassen kun je loshalen van de achterdrager en als boodschappentas mee de winkel in nemen (de shopper-fietstas). 


Onderwerpen:
Op deze pagina vind je alle tips met betrekking tot het kopen van de voor jou beste fietstas verzameld. we hebben de beste fietstassen uit de test, de beste beste winkels om goedkoop een goede fietstas te kopen, de beste fietstas merken en meer fietstas tips en informatie.
-->