Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Review: Ideal Zigzag mountainbike van 549 euro

Review: Ideal Zigzag mountainbike van 549 euro


In onze serie reviews van opmerkelijk goedkope fietsen kijken we dit keer naar de Ideal Zigzag mountainbike. Deze goedkope mountainbike kost normaal ook maar 899 euro, maar is nu online afgeprijsd tot 459 euro (gratis thuisbezorgd).


Ideal behoort niet tot de grote mountainbike merken, maar met de Zigzag (wat een naam!) levert dit Nederlandse fietsmerk een mountainbike met indrukwekkende specificaties af. En dat tegen een heel lage prijs.

>>> Kijk hier voor de aanbiedingen van Ideal mountainbikes


Goede specificaties

Laten we beginnen met het frame van de Ideal Zigzag mountainbike. Deze beschikt over een bent tube technologie, dat zorgt voor een strak en stijf frame. Verder dragen de verende voorvork en de extra dikke dikke banden voor sportieve prestaties.
Het Shimano Deore schakelsysteem is goed voor 27 versnellingen en verder is deze mountainbike voorzien van moderne hydraulische schijfremmen.

Twee maten

De Idea Zigzag is voorzien van 27.5 inch wielen en leverbaar in twee maten, een framemaat van 48 centimeter (voor fietsers van 1,69 tot 1,92 meter) en 52 centimeter (voor fietsers van 1,78 tot 2 meter). Voor de meeste volwassen mannen en vrouwen is er dus wel een geschikte Ideal Zigzag mountainbike beschikbaar.

Conclusie

Een aantrekkelijke voordelige mountainbike, vooral voor starters. De lage prijs (vooral met korting) in combinatie met de interessante specificaties maken de Ideal Zigzag mountainbike tot een goed instapmodel.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Ideal Zigzag en andere Ideal mountainbikes met zeer hoge online korting.
-->