Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fietstest 2017: Cube LTD Pro 29 beste mountainbike (MTB) test Telegraaf

Fietstest 2017: Cube LTD Pro 29 beste mountainbike (MTB) test Telegraaf


Wat is de beste mountainbike met een aantrekkelijk prijskaartje? De Telegraaf koos in zijn Fietstest 2017 voor de Cube LTD Pro 29. Het Duitse topmerk voor mountainbikes levert met de Cube LTD Pro weer een geweldige MTB met een aangename prijs af.


Hoe aangenaam is de prijs van de Cube LTD Pro 29? Kijk daarvoor bij de aanbevolen winkel die deze mountainbike (en veel andere mountainbikes en fietsen) tegen de laagste prijs aanbiedt.

De Cube LTD Pro 29 mountainbike

De Cube LTD Pro 29 is een lichte maar zeer sterke mountainbike. Deze MTB van Cube beschikt over een licht aluminium frame en is voorzien van high-end componenten zoals een Shimano XT schakelset met 22 versnellingen, Schwalbe Tough Tom & Rapid Rob banden, hydraulische schrijfremmen en een RockShox geveerde voorvork.


Voor zowel beginners als ervaren mountainbikers is dit een geweldige mountainbike. De prijs hoeft beginners niet af te schrikken, en voor de meer ervaren gebruiker is dit een heel voordelige goede mountainbike.

Kijk bij de bovengenoemde winkel voor de Cube LTD Pro 29 tegen de laagste prijs. Ook andere mountainbikes en fietsen vind je daar met hoge korting.

Zie ook: Meer goede mountainbikes

Foto's: Cube
-->