Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Bikestar kinderfietsen

Bikestar kinderfietsen

Bikestar fietsen kinderfiets


Bikestar is een jong fietsmerk dat fietsen voor kinderen maakt. Daarbij gaat het niet alleen om standaard kinderfietsen voor meisjes en jongens, maar ook om mountainbikes voor kinderen, loopfietsen, stepjes en autopeds.

Aanbiedingen van Bikestar fietsen

Online is er een ruime keuze uit Bikestar kinderfietsen tegen een lage prijs. Kijk hier onder voor het totale aanbod.

Bikestar mountainbike voor kinderen

Vooral de Bikestar hardtail mountainbike voor kinderen is een populaire Bikestar fiets. De MTB voor kinderen is te koop in de formaten  20 inch, 24 inch, 26 inch, 27.5 inch en 29 inch in diverse kleurcombinaties. De 20 inch Bikestar mountainbike is voorzien van 7 versnellingen, de grotere mountainbikes van 21 versnellingen. Het schakelsysteem voor en achter is in zijn geheel van Shimano.

De grootste Bikestar mountainbikes zijn ook geschikt voor tieners en volwassenen.

Bikestar MTB moutainbike kind

Met hun hardtail MTB levert Bikestar een serieuze mountainbike voor kinderen af. Je vindt ze allemaal bij de bovenstaande aanbiedingen van Bikestar fietsen.


Andere Bikestar kinderfietsen

Maar als je een wegfiets voor een kind zoekt ben je bij Bikestar ook aan het goede adres. Hun Bikestar Urban Jungle is een zeer geslaagde mix van een stadsfiets en MTB voor kinderen. Deze 16 inch kinderfiets heeft de look and feel van een mountainbike, maar is met verlichting, reflectoren en spatborden ook helemaal geschikt voor dagelijks gebruik. Een jongensfiets voor de urban jungle.

Bikestar fiets meisje tiener


Een leuke Bikestar fiets voor meisjes is hun 28 inch damesfiets. Een prima schoolfiets voor tienermeiden, met 7 versnellingen, een voordrager en een achterdrager. Ook is er een mooie 26 inch Bikestar meisjesfiets.

Maar voor kleinere meisjes en jongens heeft Bikestar ook prima kinderfietsen zoals de Bikestar Classic (12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch) en Bikestar Premium kinderfiets (16 inch. 20 inch). 

Bikestar fietsen meisje


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden en laagste prijzen van deze goede kinderfietsen van Bikestar.

Bikestar loopfiets, step of autoped

Daar vind je ook de loopfietsjes, autopeds, steppen en stepjes van Bikestar. Ook op dit gebied biedt Bikestar een breed assortiment goede fietsjes en stepjes met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

De Bikestar fietsen worden in Nederland en Belgiƫ op de markt gebracht door Bike Service Nederland (BSN). Bike Service Nederland is ook het bedrijf achter fietsmerken als Villette, Hype, Nassau.

Zie ook
Samenvatting:
Bikestar is een goed fietsmerk dat betaalbare fietsen voor kinderen en tieners maakt. Vooral de Bikestar MTB (mountainbike) is populair, maar Bikestar maakt ook andere fietsen voor meisjes en jongens. Daarvan vind je hier diverse voorbeelden en je kunt al deze Bikestar kinderfietsen en andere Bikestar fietsen goedkoop online kopen. 
-->