Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Aanbiedingen Orbea fietsen (racefietsen, mountainbikes en sportieve fietsen)

Aanbiedingen Orbea fietsen (racefietsen, mountainbikes en sportieve fietsen)

Zoek je een goede Orbea mountainbike, Orbea racefiets of andere Orbea fiets in Nederland? Hier aanbiedingen van Orbea fietsen.

Orbea fietsen

Orbea is een grote van fietsen die in Nederland toch minder bekend is. Maar Orbea maakt zeer goede racefietsen, mountainbikes en andere fietsen waaronder ook e-bikes. Het Spaanse Orbea is een grote naam op het gebied van sportieve fietsen. Hier informatie en aanbiedingen van de beste Orbea fietsen.

Orbea is een fietsfabrikant uit Spaans Baskenland. Het Spaanse Baskenland is een regio die bekend staat om zijn vele fiets enthousiastelingen. Veel bekende Spaanse wielrenners komen uit Baskenland, evenals diverse wielerploegen.

Aanbiedingen Orbea fietsen in Nederland

Orbea staat dan ook vooral bekend om zijn racefietsen en mountainbikes, maar ze hebben ook een beperkt assortiment sportieve stadsfietsen en e-bikes, al kom je deze Orbea fietsen nauwelijks in Nederland tegen.

Kijk bij de aanbiedingen van Orbea fietsen wat Orbea allemaal in Nederland aan fietsen verkoopt.


Een Orbea fiets die regelmatig in Nederland tegenkomen is de Orbea Alma, een hardtail mountainbike. Ook de Orbea Avant racefiets en de Orbea Qiz mountainbike zijn in Nederland verkrijgbaar.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Orbea fietsen voor de actuele prijs en meer informatie vabn deze Orbea mountainbikes en racefietsen. Of kijk bij onderstaande aanbiedingen voor de alternatieven van andere fabrikanten.


Video documentaire Orbea

Orbea is een fietsmerk met een lange historie. De geschiedenis van het merk Orbea gaat terug tot 1840 (maar toen maakte ze geweren). Sinds 1930 zijn ze helemaal gespecialiseerd in fietsen.

Met veel successen op de weg en in het mountainbiken (o.a. Olympisch goud). In Spanje is Orbea die marktleider in sportfietsen.

Meer weten over het legendarische fietsmerk Orbea? Kijk dan vooral eens de uitgebreide documentaire over Orbea hieronder. Bijna drie kwartier, met veel mooie unieke beelden van de rijke wielerhistorie van het fietsmerk Orbea.Onderwerp:
Informatie en aanbiedingen Orbea fietsen. En dan met name de Orbea racefietsen en Orbea mountainbikes.

Foto's en video: Orbea
-->