Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Aanbiedingen Orbea fietsen (racefietsen, mountainbikes en sportieve fietsen)

Aanbiedingen Orbea fietsen (racefietsen, mountainbikes en sportieve fietsen)


Orbea is een grote van fietsen die in Nederland toch minder bekend is. Maar Orbea maakt zeer goede racefietsen, mountainbikes en andere fietsen waaronder ook e-bikes. Het Spaanse Orbea is een grote naam op het gebied van sportieve fietsen. Hier informatie en aanbiedingen van de beste Orbea fietsen.

Orbea is een fietsfabrikant uit Spaans Baskenland, een regio die bekend staat om zijn vele fiets enthousiastelingen. Veel bekende Spaanse wielrenners komen uit Baskenland, evenals diverse wielerploegen waaronder de profploeg FundaciĆ³n-Orbea.

Orbea staat dan ook vooral bekend om zijn racefietsen en mountainbikes, maar ze hebben ook een beperkt assortiment sportieve stadsfietsen en e-bikes. Kijk bij de aanbiedingen van Orbea fietsen wat Orbea allemaal in Nederland aan fietsen verkoopt.

Orbea is een fietsmerk met een lange historie. De geschiedenis van het merk Orbea gaat terug tot 1840 (maar toen maakte ze geweren). Sinds 1930 zijn ze helemaal gespecialiseerd in fietsen.

Met veel successen op de weg en in het mountainbiken (o.a. Olympisch goud). In Spanje is Orbea die marktleider in sportfietsen.

Video documentaire Orbea

Meer weten over het legendarische fietsmerk Orbea? Kijk dan vooral eens de uitgebreide documentaire over Orbea hieronder. Bijna drie kwartier, met veel mooie unieke beelden van de rijke wielerhistorie van het fietsmerk Orbea.
-->