Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Conway mountainbike en andere Conway fietsen

Conway mountainbike en andere Conway fietsen

Conway fiets mountainbike MTB

Conway is een Duitse fabrikant van fietsen die in Nederland vooral bekend is om de Conway mountainbikes. Maar er zijn ook heel andere Conway fietsen, zoals Conway e-bikes, kinderfietsen, racefietsen en trekking fietsen, maar deze Conway fietsen zijn in Nederland een stuk zeldzamer. Hier alle informatie over (en aanbiedingen van) Conway fietsen in Nederland.

Aanbiedingen Conway fietsen in Nederland

Conway fietsen kom je dus in Nederland niet veel tegen. Zonde, want in Duitsland is Conway echt een topmerk. Vooral op het gebied van mountainbikes. Kijk hier onder voor aanbiedingen van Conway fietsen in Nederland.


Over Conway fietsen

Conway is een relatief jong fietsmerk. Het label Conway wordt sinds 1993 gevoerd door de Duitse fietsfabrikant Hermann Hartje die ook de fietsen van de merken Victoria, Excelsior en nog circa tien fietsmerken voert. 

In Duitsland is Hermann Hartje een grote fietsfabrikant en Conway is in Duitsland een toonaangevend merk fietsen. Conway maakt en verkoopt jaarlijks voor honderden miljoen euro's aan fietsen.


Conway fietsen mountainbike

Conway mountainbike

We schreven het al, in Nederland is het fietsmerk Conway vooral bekend om zijn mountainbikes. Op dit gebied is Conway dan ook een topmerk. En het aanbod aan Conway mountainbikes is enorm. Met een groot en breed assortiment aan Conway full suspension en Conway hardtail mountainbikes. MTB's voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Die op een Conway kinderfiets de basis van het fietsen onder de knie kunnen krijgen.

In Nederland is maar een deel van het aanbod Conway mountainbikes en andere Conway fietsen te koop. Maar het beperkte aanbod aan Conway fietsen is in Nederland wel relatief goedkoop verkrijgbaar, kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Conway fietsen.

Zie ook:
Foto's: Conway Bikes

Samenvatting:
Conway is een groot Duits fietsmerk. De meest bekende Conway fietsen in Nederland zijn de Conway mountainbikes. Een Conway mountainbike is een goede MTB van hoge kwaliteit die relatief goedkoop wordt aangeboden. Hierboven aanbiedingen van Conway fietsen in Nederland.
-->