Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Mountainbikes voor kinderen

Mountainbikes voor kinderen


Mountainbikes zijn er ook voor kinderen, en dan bedoelen we geen kinderfietsen met een MTB-look, maar echte mountainbikes in kleine maten. Hier kijken we naar goede mountainbikes voor kinderen.


Bekende MTB-merken als Cube en Scott maken deze mountainbikes voor kinderen, evenals bijvoorbeeld Giant en Sparta. Deze coole all terrain bikes zijn al beschikbaar vanaf maatje 12 inch en lopen door tot 24 inch. Daarna gaan de maten over in de kleine maten voor volwassenen.
Kijk hier voor alle mountainbikes voor kinderen

Cube Kid

Een populaire mountainbike voor kinderen is de Cube Kid. Dit is een echte mountainbike met alles er op en er aan, en met hetzelfde benodigde kwaliteitsniveau, maar dan in een kleiner maatje. Ook zijn bijvoorbeeld de handvaten speciaal ontworpen voor kleinere handen en zorgt een power modulator voor veiliger (minder aprupt) remmen. Met deze MTB kunnen kinderen het mountainbiken onder de knie krijgen op een echte mountainbike.

Cube Kid 24 inch mountainbike

Scott Scale JR

Een andere populaire mountainbike voor kinderen is de Scott Scale JR die is voorzien van een SRAM schakelset en hydraulische schijfremmen. Een echte serieuze mountainbike voor kinderen die is samengesteld uit onderdelen van topfabrikanten.

Scott Scale JR 20 inch mountainbike

Bikestar mountainbikes

Een goed merk als je een goedkope mountainbike voor kinderen zoekt is Bikestar. Bikestar maakt MTB's in vele maten waaronder ook mountainbikes in kindermaten. Deze mountainbikes zijn een relatief goedkope mountainbike voor een kind.

Bikestar MTB moutainbike kind

Bikestar mountainbike kinderen


De Bikestar MTB voor kinderen is een echte serieuze mountainbike. Een aanrader als je een goedkope mountainbike voor kinderen zoekt.

Mountainbikes voor meisjes

Deze mountainbikes zijn er ook in versies voor meisjes. Doordat meisjes als ze serieus willen mountainbiken dezelfde eisen stellen aan hun fiets als jongens bevinden de verschillen zich hier in de kleurstelling.

Cube Kid 20 inch mountainbike voor meisjes


Kijk in het bovengenoemde overzicht voor de beste mountainbikes voor kinderen tegen een aantrekkelijke prijs.

Foto bovenaan: Cube

Onderwerpen:
Mountainbikes kinderen, mountainbike jongens, MTB meisjes.

Productselectie: Bol.com
-->