Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta elektrische fietsen (e-bikes)

Sparta elektrische fietsen (e-bikes)

e-bike sparta elektrische fiets

Bij een elektrische fiets denken veel mensen meteen aan een Sparta. De Nederlandse fietsfabrikant Sparta is toonaangevend in e-bikes. Vanaf 2021 zijn ze zelfs helemaal gespecialiseerd in elektrische fietsen. Wat voor e-bike je ook zoekt, Sparta maakt hem. Kijk hieronder voor aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen en de meest populaire Sparta e-bikes.

Hier koop je goedkoop Sparta elektrische fietsen online

Heb je plannen om een Sparta e-bike te kopen? Kijk dan vooral eerst bij deze online winkels. Het via internet kopen van je nieuwe Sparta elektrische fiets scheelt je namelijk enorm veel geld.

Sparta F8e elektrische fiets

De Sparta F8e is de winnaar van de Telegraaf E-bike Test 2019 en 2020, de beste elektrische stadsfiets in de AD Fietstest 2020 en de beste koop bij de Consumentenbond test van elektrische fietsen. Hoe veel aanbevelingen wil je hebben?


Sparta F8e beste elektrische fiets test


Sparta F8e e-bike, winnaar menig e-bike test


De Sparta F8e is dan ook een geweldig goede elektrische fiets. Deze Sparta e-bike wordt vaak elektrische stadsfiets genoemd maar daarmee doe je F8e echt te kort. Met zijn lichte frame, comfortabele zit, 8 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden is het namelijk ook een prima recreatieve fiets om fietstochten mee te maken. 

De E-Motion voorwielmotor helpt je de kilometers weg te trappen en in de eco-stand kan de actieradius van de accu tot wel meer dan 200 kilometer oplopen. Kijk voor alle details en de actuele laagste prijs bij de hierboven genoemde aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen.

Deze Sparta elektrische fiets wordt vanaf modeljaar 2021 onder de naam Sparta R-Line F8 verkocht.

Sparta M8B luxe e-bike

Met een 8,1 bij de Telegraaf E-bike Test is de M8B Belt Active Plus een andere topper in de Sparta e-bike collectie. Dit is een hele luxe, onderhoudsarme en comfortabele Sparta elektrische fiets met een riemaandrijving in plaats van een fietsketting.

Sparta M8b Elektrische fiets met beltdrive
Sparta M8b Elektrische fiets met beltdrive


Bovendien is deze hoog gewaardeerde Sparta elektrische fiets voorzien van een Bosch Active Line middenmotor, en een middenmotor is de fietsmotor die de meest comfortabele en meest natuurlijk aanvoelende trapondersteuning geeft.

De Sparta M8B is een aanrader voor wie van plan is de elektrische fiets veel voor fietstochten te gebruiken of voor wie dagelijks op de e-bike naar werk of school rijdt. Het is een heel plezierig en comfortabel rijdende Sparta e-bike.

Kijk bij de eerder genoemde Sparta elektrische fiets aanbiedingen voor de actuele lage prijs van de Sparta M8B.

Sparta d-Rule M8TB

Een andere testwinnaar van Sparta is de Sparta d-Rule M8TB, die in de AD Fietstest werd uitgeroepen tot de beste elektrische fiets in de categorie Beste E-Bike Sportief Woon-Werk. Daarmee beschrijf je deze Sparta elektrische fiets meteen heel goed.

Sparta d-Rule e-bike
Sparta d-Rule elektrische fiets


Deze Sparta e-bike is namelijk niet alleen zeer geschikt voor forenzen, de Sparta d-Rule M8TB ziet er ook bijzonder mooi, sportief, snel en trendy uit. Deze Sparta elektrische fiets is zeer gestroomlijnd en heeft een trendy urban uitstraling. Het is ook een heel comfortabele e-bike, met bijvoorbeeld duo-shock vering die zelfs op de meest slechte fietspaden zorgt voor een aangename rit.

Ook deze prachtige Sparta e-bike beschikt over een comfortabele en krachtige Bosch middenmotor. Naast de M8TB met 8 versnellingen is er ook de goedkopere Sparta d-Rule M7TB met 7 versnellingen. Kijk voor beide Sparta e-bikes bij de bovenstaande aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen.

Andere Sparta elektrische fietsen

Hierboven zie je enkele voorbeelden van populaire goede Sparta elektrische fietsen. Hieronder nog een korte opsomming van meer Sparta e-bikes:

 • Sparta Marathon: De meest goedkope Sparta e-bike. 
 • Sparta R1e City: Een andere goedkope Sparta e-bike. Een voordelige elektrische stadsfiets zonder versnellingen.
 • Sparta R5e City: Een variant op de R1e City met 5 versnellingen.
 • Sparta R10Ti: Achterwielmotor, 10 versnellingen, 5 ondersteuningsstanden, een goede elektrische fiets voor dagelijkse ritten en toertochten.
 • Sparta M10Ti: Een nog betere variant op de R10Ti, want de Sparta M10Ti heeft een middenmotor.
 • Sparta M9TB: Ook deze Sparta e-bike heeft een Bosch middenmotor. 8 versnellingen.
 • Sparta M11Ti Smart: Smart e-bike met GPS en track& trace.
 • Sparta R20i: Hybride elektrische fiets met 20 versnellingen en een achterwielmotor.
 • Sparta Entree F7e: Fiets met een zeer ruime en lage instap. Ideale elektrische fiets voor senioren.
 • Sparta Double: Elektrisch tandem van Sparta.
 • Sparta D-Burst: De speed pedelec van Sparta. Een fast e-bike / snelle e-bike voor forenzen die snel op het werk willen zijn.
 • Sparta A-Shine M7b: (vanaf 2021) Sparta e-bike met 7 versnellingen en Bosch middenmotor. Ook in versie met belt-drive.
 • Sparta A-Shine M8b: (vanaf 2021) Versie met 8 versnellingen.
 • Sparta A-Shine M10b: (vanaf 2021) Versie met 10 versnellingen.
 • Sparta R-Line R5e: (vanaf 2021) Opvolger van de Sparta R5e City.
 • Sparta R-Line F8: (vanaf 2021) Opvolger van de Sparta F8e.
 • Sparta C-Ready: (vanaf 2021) Hippe elektrische stadsfiets.
 • Sparta D-Wiz Fold: (vanaf 2021) Sparta elektrische vouwfiets.
Kijk voor aanbiedingen van al deze Sparta elektrische fietsen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.Samenvatting:
Sparta Fietsen is tegenwoordig helemaal gespecialiseerd in e-bikes. Hierboven vind je alle Sparta elektrische fietsen 2021 en 2020. Bij de aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen bovenaan kun je al deze Sparta e-bikes goedkoop online kopen, vaak met heel hoge korting.
-->