Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta elektrische fietsen (e-bikes)

Sparta elektrische fietsen (e-bikes)

Informatie en aanbiedingen  van met Sparta e-bikes die als beste elektrische fiets zijn getest en andere goede Sparta elektrische fietsen.

e-bike sparta elektrische fiets

Bij een elektrische fiets denken veel mensen meteen aan een Sparta. De Nederlandse fietsfabrikant Sparta is toonaangevend in e-bikes. Vanaf 2021 is Sparta Bikes zelfs helemaal gespecialiseerd in elektrische fietsen. Kijk hieronder voor aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen en de meest populaire Sparta e-bikes.

Hier koop je goedkoop Sparta elektrische fietsen online

Heb je plannen om een Sparta e-bike te kopen? Kijk dan vooral eerst bij deze online aanbiedingen. Het via internet kopen van je nieuwe Sparta elektrische fiets scheelt je namelijk enorm veel geld.

Hieronder kijken we naar een aantal populaire goede Sparta e-bikes.

Sparta F8e elektrische fiets

De Sparta F8e is de winnaar van de Telegraaf E-bike Test 2019 en 2020, de beste elektrische stadsfiets in de AD Fietstest 2020 en de beste koop bij de Consumentenbond test van elektrische fietsen. Hoe veel aanbevelingen wil je hebben?

De nieuwste versie van deze Sparta elektrische fiets wordt als Sparta A-Line F8e aangeboden. Deze vind je bij de bovenstaande Sparta e-bike aanbiedingen.


Sparta F8e beste elektrische fiets test


Sparta F8e e-bike, winnaar menig e-bike test


De Sparta F8e is dan ook een geweldig goede elektrische fiets. Deze Sparta e-bike wordt vaak elektrische stadsfiets genoemd maar daarmee doe je F8e echt te kort. Met zijn lichte frame, comfortabele zit, 8 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden is het namelijk ook een prima recreatieve fiets om fietstochten mee te maken. 

De E-Motion voorwielmotor helpt je de kilometers weg te trappen en in de eco-stand kan de actieradius van de accu tot wel meer dan 200 kilometer oplopen. Kijk voor alle details en de actuele laagste prijs bij de hierboven genoemde aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen.

Deze Sparta elektrische fiets wordt vanaf modeljaar 2021 onder de naam Sparta A-Line F8e verkocht.

Sparta M8B luxe e-bike

Met een 8,1 bij de Telegraaf E-bike Test is de M8B Belt Active Plus een andere topper in de Sparta e-bike collectie. Dit is een hele luxe, onderhoudsarme en comfortabele Sparta elektrische fiets met een riemaandrijving in plaats van een fietsketting.

De Sparta M8B heet tegenwoordig de Sparta A-Shine M8B.

Sparta M8b Elektrische fiets met beltdrive
Sparta M8b Elektrische fiets met beltdrive


Bovendien is deze hoog gewaardeerde Sparta elektrische fiets voorzien van een Bosch Active Line middenmotor, en een middenmotor is de fietsmotor die de meest comfortabele en meest natuurlijk aanvoelende trapondersteuning geeft.

De Sparta M8B is een aanrader voor wie van plan is de elektrische fiets veel voor fietstochten te gebruiken of voor wie dagelijks op de e-bike naar werk of school rijdt. Het is een heel plezierig en comfortabel rijdende Sparta e-bike.

Kijk bij de eerder genoemde Sparta elektrische fiets aanbiedingen voor de actuele lage prijs van de Sparta M8B A-Shine.

Sparta d-Rule M8TB

Een andere testwinnaar van Sparta is de Sparta d-Rule M8TB, die in de AD Fietstest werd uitgeroepen tot de beste elektrische fiets in de categorie Beste E-Bike Sportief Woon-Werk. Daarmee beschrijf je deze Sparta elektrische fiets meteen heel goed.

Sparta d-Rule e-bike
Sparta d-Rule elektrische fiets


Deze Sparta e-bike is namelijk niet alleen zeer geschikt voor forenzen, de Sparta d-Rule M8TB ziet er ook bijzonder mooi, sportief, snel en trendy uit. Deze Sparta elektrische fiets is zeer gestroomlijnd en heeft een trendy urban uitstraling. Het is ook een heel comfortabele e-bike, met bijvoorbeeld duo-shock vering die zelfs op de meest slechte fietspaden zorgt voor een aangename rit.

Ook deze prachtige Sparta e-bike beschikt over een comfortabele en krachtige Bosch middenmotor. Naast de M8TB met 8 versnellingen is er ook de goedkopere Sparta d-Rule M7TB met 7 versnellingen. Kijk voor beide Sparta e-bikes bij de bovenstaande aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen.

Andere Sparta elektrische fietsen

Hierboven zie je enkele voorbeelden van populaire goede Sparta elektrische fietsen. Hieronder vind je nog meer goede Sparta e-bikes:


Kijk voor aanbiedingen van al deze Sparta elektrische fietsen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.Samenvatting:
Sparta Fietsen is tegenwoordig helemaal gespecialiseerd in e-bikes. Hierboven vind je alle Sparta elektrische fietsen 2021 en 2020. Bij de aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen bovenaan kun je al deze Sparta e-bikes goedkoop online kopen, vaak met heel hoge korting.
-->