Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella El Reventador: Elektrische mountainbike van Stella

Stella El Reventador: Elektrische mountainbike van Stella

Stella El Reventador elektrische mountainbike

Bij het e-bike merk Stella denk je waarschijnlijk aan elektrische stadsfietsen of aan e-bikes voor recreatieve fietstochten. Maar Stella maakt ook heel andere elektrische fietsen. Zo heb je bijvoorbeeld de Stella El Reventador een e-MTB, of met andere woorden, een elektrische mountainbike.

Dit sportieve racemonster is een heel andere elektrische fiets dan we van Stella gewend zijn. Dit is een e-bike om het bos en de modder mee in te duiken. Een e-mountainbike die niet bang is voor vuil, steile hellingen en andere ongemakken. 

De accu is weggewerkt in het frame, de middenmotor onopvallend tussen de trappers geplaatst. Een ideale positie voor een e-bike als deze, want de kracht wordt op een heel natuurlijke manier overgebracht, en het gewicht van motor en accu zit op de meest ideale positie. Daarbij zorgt de Bosch Performance Line motor voor de krachtige ondersteuning die je van een goede e-MTB mag verwachten. 

Stella El Reventador eMTB elektrische mountainbikeDe Stelle El Revantador elektrische mountainbike is uit componenten van hoge kwaliteit opgebouwd. Van de bovengenoemde sterke Bosch middenmotor en de Shimano hydraulische schijfremmen tot de Schwalbe Nobby Nic mountainbike-banden die geschikt zijn voor ieder soort ondergrond. De derailleur is een Shimano XT met 11 versnellingen.

Kijk bij de informatie Stella El Reventador voor alle specificaties en download daar de brochure met meer info en de actuele prijs van deze elektrische mountainbike van Stella. Je kunt daar ook een vrijblijvende proefrit aanvragen om deze Stella e-MTB eens te proberen.

Stella elektrische mountainbike e-mtb


Zie ook:

Onderwerp:
De Stella El Reventador is een e-MTB (een elektrische mountainbike). Hierboven vind je alle informatie over deze elektrische mountainbike van Stella.

-->