Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » 3 x een goede goedkope mountainbike

3 x een goede goedkope mountainbike

Rijden op een mountainbike is een bijzonder leuke sport. Maar niet iedereen die met het mountainbiken kennis wil maken wil meteen een peperdure mountainbike kopen. Daarom hebben wij hier vijf goede maar goedkope mountainbikes voor je geselecteerd.


Het betreft mountainbikes die ook voor volwassenen beschikbaar zijn, en waarmee je niet alleen in het bos maar ook op straat kunt rijden (ATB).  Ondanks hun lage prijs zijn deze goedkope mountainbikes gemaakt door de beste fabrikanten en samengesteld uit onderdelen van hoge kwaliteit.

Sensa Livigno Sensa Tour

Een sportieve mountainbike voor iedereen die het mountainbiken wil ontdekken. Deze voordelige mountainbike van Sensa is er van 15 inch tot 21 inch. Voor iedereen met een lichaamslengte tussen de 1,55 meter en 1,95 meter is er een geschikte Sensa Livigno Sensa Tour mountainbike te koop.


Deze goedkope mountainbike van het Nederlandse topmerk Sensa beschikt over een aluminium frame dat licht maar ook sterk is. Op de belangrijkste punten is het frame verdikt voor extra stevigheid.

De fiets is met goede onderdelen afgemonteerd zoals een Shimano M3000 2x9 drivetrain met 18 versnellingen waarmee je ook op zwaar terrein snel en soepel kan schakelen. Verder een Supra MA Comp wielset met Impac Ridgepack banden.
Kijk hier voor goedkope online aanbieders

Merida Big Seven

Een andere goedkope mountainbike van een topmerk voor alle leeftijden (voor tieners, mannen en vrouwen van 1,55 tot 1,90 meter is de Merida Seven. Een goede voordelige mountainbike die door zijn relatief kleine 27 inch wielen goed wendbaar is.24 versnellingen heb je tot je beschikking als je door stad en land scheurt. Rij je over straat? Dan kun je de geveerde voorvork van Suntour vastzetten zodat je een comfortabele wegfiets krijgt.
De laagste prijzen vind je bij deze aanbieders

Cube Aim SL

Cube is één van de beste merken voor een mountainbike. De Cube Aim SL is een relatief goedkope mountainbike uit hun collectie mountainbikes. Deze is voorzien van een Shimano Diore schakelgroep met 27 versnellingen, krachtige hydraulische schijfremmen en een comfortabele Suntour voorvork.Deze aantrekkelijk geprijsde mountainbike is uitsluitend voorzien van onderdelen van kwaliteitsmerken. Een aanrader!
Kijk hier voor de prijs

Zie ook: Meer mountainbike tips
-->