Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goede goedkope mountainbike (budget MTB)

Goede goedkope mountainbike (budget MTB)

Rijden op een mountainbike (MTB) is een bijzonder leuke sport. Maar niet iedereen die met het mountainbiken kennis wil maken wil meteen een peperdure mountainbike kopen. Daarom hebben wij hier goede maar goedkope mountainbikes voor je geselecteerd.


Het betreft mountainbikes die ook voor volwassenen beschikbaar zijn, en waarmee je niet alleen in het bos (MTB) maar ook op straat kunt rijden (ATB).  Ondanks hun lage prijs bevatten deze goedkope mountainbikes  onderdelen van goede kwaliteit van bijvoorbeeld Shimano en Suntour.

Als je kijkt naar de mountainbikes van de grote bekende fietsmerken tref je maar zelden moutainbikes onder de 1.000 euro aan. Dat is een veel te hoge prijs voor als je wilt proberen of een mountainbike wat voor jou is, of als je maar af en toe de mountainbike uit de schuur haalt om te gaan sporten. 

Daarom kijken we hier naar de beste goedkope mountainbikes. Dit zijn geen mountainbikes waarmee je medailles zal winnen op de olympische spelen, maar het zijn we leuke mountainbikes voor beginners en minder fanatieke mountainbikers.

KS Cycling goedkope mountainbikes

KS Cycling is een Duits merk fietsen dat alle soorten fietsen maakt. In hun collectie vind je ook vele KS Cycling mountainbikes. De prijzen van een KC Cycling mountainbike beginnen iets onder de 400 euro. Dan heb je een goede goedkope mountainbike, een budget mountainbike voor recreatief gebruik.

Goede goedkope mountainbike KS CyclingDe hier boven afgebeelde 29 inch KS mountainbike is geschikt voor volwassenen, voorzien van een licht aluminium frame, een Suntour voorvork, schijfremmen, een 24-speed shifter (versnellingsapparaat) van Shimano, een WTB Rocket zadel en andere onderdelen van prima kwaliteit. 

Deze goedkope mountainbike van KS Cycling bewijst dat een goede mountainbike niet duur hoeft te zijn. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van KS Cycling voor nog veel meer van deze goede budget mountainbikes in alle maten. Dit is een goed merk voor een goede betaalbare mountainbike.

Deed goedkope mountainbikes

Iets duurder zijn de Deed mountainbikes. De prijzen voor een Deed budget mountainbike voor volwassenen beginnen bij 400 euro, maar je hebt ook Deed mountainbikes van bijna 3.000 euro. Deed biedt een keuze uit goede mountainbikes in alle prijsklassen.

Goede goedkope mountainbike Deed


De Deed mountainbike op de foto hier boven behoort tot de goedkope mountainbikes. Dit is een leuke budget mountainbike met 3x7 versnellingen (Shimano), V-brakes, een verende voorvork, Aro wielen, Mitas banden en een Selle Royal fietszadel. Zoals je van een Deed MTB mag verwachten is deze goedkope mountainbike voor heren uit goede en degelijke onderdelen opgebouwd zodat je lang veel plezier aan deze voordelige mountainbike kunt beleven.

Bij de aanbiedingen hier boven vind je nog veel meer goede goedkope mountainbikes van het merk Deed.

Meer goede goedkope mountainbikes

Liever een mountainbike van een A-merk als Giant, Cube, Ghost, Trek, Ortbea, Merida, Isaac, Sensa, Wilier of Liv (het dames mountainbike merk van Giant). Kijk dan bij de onderstaande aanbiedingen van alle mountainbikes. Online koop je deze beste mountainbikes namelijk vaak met een hoge online korting.


Bij deze aanbiedingen zijn ook nog meer goede budget mountainbikes te vinden.


Samenvatting:
A-merk mountainbikes kosten meestal meer dan 1.000 euro. Maar er zijn ook veel goedkopere budget mountainbikes. Hier boven vind je een aantal van de beste goedkope mountainbikes. Bij de aanbiedingen vind je makkelijk je beste goedkope mountainbike (goedkope MTB) en kun je tegen de laagste prijs deze goedkope mountainbike kopen. 

-->