Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cube mountainbikes

Cube mountainbikes


Cube is een Duits merk fietsen dat zichzelf in relatief korte tijd wereldberoemd heeft gemaakt. Hoewel Cube vele soorten fietsen maakt zijn ze vooral groot in mountainbikes (MTB fietsen). Deze Cube mountainbikes zijn ook in Nederland volop te koop.


Het goedkoopste adres voor Cube fietsen en Cube mountainbikes in Nederland is via internet. Online koop je Cube mountainbikes online tegen een lage prijs en wordt de fiets gratis bij je thuisgebracht. Bovendien heb je online keuze uit het volledige assortiment Cube fietsen. Kijk bij hier onder.


Ruime keuze uit goede mountainbikes

Cube is één van de beste fietsmerken als je een mountainbike zoekt. Niet alleen is de kwaliteit van Cube mountainbikes erg hoog en zijn Cube MTB's prachtige fietsen om te zien, ook is er een zeer grote keuze uit verschillende Cube mountainbikes.Bovendien kun je kiezen voor een hardtail MTB (Cube AIM, Cube Analog, Cube Attention, Cube Acid, Cube Flying Circus, Cube Reaction) of voor een full-suspension MTB  (Cube Stereo). Speciaal voor dames is er de Cube Access mountainbike.

De Cube AIM kun je zien als de instap MTB van Cube. Deze voordelige mountainbike koop je al vanaf minder dan 420 euro. Maar met bijvoorbeeld de Cube AMS heb je een mountainbike van topklasse te pakken.

Cube elektrische mountainbikes

Cube blinkt uit in mountainbikes met elektrische trapondersteuning. Bijna alle Cube mountainbikes zijn ook als elektrische mountainbike te koop. Elke Cube elektrische MTB is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor.

Informatie Cube mountainbikes

In 1993 begon Marcus Pürner in een hoek van de meubelfabriek van zijn vader fietsen te maken, en vandaag de dag is Cube één van de grootste fabrikanten van mountainbikes. Een Cube mountainbike herken je aan zijn sportieve uitstraling en mooie kleurstelling..

Cube mountainbikes zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook heel goed van kwaliteit. Alle fietsen worden dubbel getest voor ze de fabriek uitgaan en de fabrikant stelt heel hoge eisen aan de kwaliteit. Ook kwalitatief gezien behoort Cube tot de beste fietsmerken van Europa.

Zie ook: Goede mountainbikes

Foto's: Cube


Samenvatting
Het Duitse fietsenmerk Cube is toonaangevend in sportfietsen. Vooral de Cube mountainbikes behoren tot de top. Met een Cube MTB heb je een heel goede mountainbike. Cube biedt mountainbikes voor dames, heren en kinderen in vele modellen, zowel als full suspension MTB als hardtail MTB. Al deze mountainbikes zijn hoog van kwaliteit en betaalbaar. Opmerkelijk groot is ook de keuze uit elektrische mountainbikes.
-->