Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cube mountainbikes

Cube mountainbikes


Cube is een Duits merk fietsen dat zichzelf in relatief korte tijd wereldberoemd heeft gemaakt. Hoewel Cube vele soorten fietsen maakt zijn ze vooral groot in mountainbikes (MTB fietsen). Deze Cube mountainbikes zijn ook in Nederland volop te koop.


Het goedkoopste adres voor Cube fietsen en Cube mountainbikes in Nederland is via internetHier koop je Cube mountainbikes online vaak met hoge korting en de fietsen worden meestal gratis thuisbezorgd.

Informatie Cube mountainbikes

In 1993 begon Marcus Pürner in een hoek van de meubelfabriek van zijn vader fietsen te maken, en vandaag de dag is Cube één van de grootste fabrikanten van mountainbikes. Een Cube mountainbike herken je aan zijn sportieve uitstraling en mooie kleurstelling.


Er zijn Cube mountainbikes voor beginners, maar ook de professional vindt bij Cube een geschikte mountainbike. Het aanbod aan Cube MTB's is dan ook enorm groot, ze bieden meer dan 50 modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Sinds kort maakt Cube ook elektrische mountainbikes.

Cube mountainbikes zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook heel goed van kwaliteit. Alle fietsen worden dubbel getest voor ze de fabriek uitgaan en de fabrikant stelt heel hoge eisen aan de kwaliteit. Ook kwalitatief gezien behoort Cube tot de beste fietsmerken van Europa.

Zie ook: Goede mountainbikes
-->