Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella elektrische vouwfiets: Stella Citta

Stella elektrische vouwfiets: Stella Citta

Stella Citta elektrische vouwfiets


De Stella Citta is de elektrische vouwfiets van Stella. Een elektrische vouwfiets met een aantrekkelijke prijs. Maak hier kennis met de Stella Citta.

In een paar tellen tijd vouw je deze elektrische fiets in en uit. Een ideale e-bike voor forenzen die openbaar vervoer en fietsen combineren. Vaak noodgedwongen omdat het openbaar vervoer niet voor de deur stopt, maar de Stella Citta elektrische vouwfiets is ook reuze handig als je op vakantie gaat of in een andere omgeving wilt fietsen. Je schuift zo twee van deze vouwfietsen in de kofferbak.

En ook in het openbaar vervoer gaat de Stella Citta moeiteloos (en zonder extra kosten) mee. 

Hieronder vind je korte informatie over de Stella Citta. Alle informatie, inclusief de actuele prijs vind je op de Stella Citta informatie pagina waar je onder andere de brochure gratis kunt downloaden.


Stella Citta elektrische vouwfiets
Stella Citta vouwfiets e-bike


Stella Citta elektrische vouwfiets

Ondanks zijn kleine formaat is deze opvouwbare e-bike een prima elektrische fiets. Zo biedt de Eleon voorwielmotor van de Stella Citta wel 9 ondersteuning-standen, je kunt dus heel exact bepalen hoeveel trapondersteuning je wil hebben. Een klein beetje hulp, heel veel hulp, of één van de vele standen daar tussen. Ook een rotatiesensor is aanwezig op deze Stella vouwfiets.

Verder beschikt de Stella elektrische vouwfiets over drie versnellingen (Shimano Nexus)  zodat je kunt schakelen als de wind uit een andere hoek waait of als je een hellinkje moet nemen. Ook de andere onderdelen van deze e-vouwfiets haalt Stella bij de betere toeleveranciers vandaan. Het zadel is van Selle Royal, de verlichting, het ringslot van Axa en ook de remmen zijn afkomstig van Shimano.

De Elion voorwielmotor van de Stella Citta elektrische vouwfiets is heerlijk stil en de 10.5 Ah 36V accu heeft een actieradius tot wel 70 kilometer. Voor een vouwfiets is dat een prima afstand. 

Kijk op de hier boven genoemde Stella Citta informatie pagina. Je vindt daar meer gedetailleerde informatie en de lage actuele prijs van deze elektrische vouwfiets van Stella Fietsen.

Zie ook: 

Foto's: Stella Fietsen
-->