Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella elektrische vouwfiets: Stella Citta

Stella elektrische vouwfiets: Stella Citta

De Stella Citta is de vouwfiets van Stella. Een elektrische vouwfiets met een aantrekkelijke prijs. Maak hier kennis met de Stella Citta e-bike vouwfiets met middenmotor.

Stella vouwfiets e-bike Citta


In een paar tellen tijd vouw je deze elektrische Stella vouwfiets in en uit. Een ideale e-bike voor forenzen die openbaar vervoer en fietsen combineren. 

Het combineren van het openbaar vervoer en een fiets is vaak noodgedwongen omdat de trein of bus niet voor de deur stopt. Maar de Stella Citta elektrische vouwfiets is ook een reuze handige e-bike als je op vakantie gaat of in een andere omgeving wilt fietsen. 

Je schuift moeiteloos twee van deze vouwfietsen in de kofferbak van je auto. En ook in het openbaar vervoer gaat de Stella Citta probleemloos (en zonder extra kosten) mee. 

Hieronder vind je korte informatie over de Stella Citta. Alle informatie, inclusief de actuele prijs van deze Stella vouwfiets vind je op de Stella Citta informatie pagina waar je onder andere de brochure gratis kunt downloaden.


Deze Stella vouwfiets is de beste koop uit de AD Fietstest 2022 bij de elektrische vouwfietsen.


Stella Citta e-bike vouwfiets

Stella Citta e-bike vouwfiets

Stella Citta elektrische vouwfiets

Ondanks zijn kleine formaat is deze opvouwbare e-bike een prima elektrische fiets. De nieuwe Stella Citta Superior MDS (Beste Koop uit de AD Fiets Test) is voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor met 3 ondersteuningsstanden. Je kunt dus heel exact bepalen hoeveel trapondersteuning je wil hebben. Een klein beetje hulp, veel hulp, of een stand daar tussen. Ook een rotatiesensor is aanwezig op deze Stella vouwfiets.

Verder beschikt de Stella vouwfiets over een telescopische stuurpen zodat je de stuurhoogte naar wens kunt aanpassen. Verder heb je tijdens het fietsen de keuze uit zeven versnellingen (Shimano Nexus)  zodat je kunt schakelen als de wind uit een andere hoek waait of als je een hellinkje moet nemen. 

Ook de andere onderdelen van deze e-vouwfiets haalt Stella bij de betere toeleveranciers vandaan. Het zadel is van Selle Royal, de verlichting, het ringslot van Axa en ook de remmen zijn evenals de motor, accu en het naafversnelling schakelsysteem afkomstig van Shimano.


Stella elektrische vouwfiets Citta

Stella elektrische vouwfiets Citta ingeklapt


De Shimano middenmotor van de Stella Citta Superior MDS elektrische vouwfiets is heerlijk stil en de Shimano 11 Ah, 400 Wh accu heeft een actieradius tot wel 100 kilometer. Voor een vouwfiets is dat een prima afstand. En anders kun je de actieradius upgraden tot ruim 200 kilometer.

Kijk op de hier boven genoemde Stella Citta informatie pagina. Je vindt daar meer gedetailleerde informatie en de lage actuele prijs van deze elektrische vouwfiets van Stella Fietsen.

Zie ook: 

Foto's: Stella FietsenOnderwerp:
De Stella Citta is de elektrische vouwfiets van Stella. Deze e-vouwfiets is ideaal voor forenzen die met de Stella vouwfiets  openbaar vervoer en een stuk fietsen combineren, maar een elektrische vouwfiets is ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. Hierboven alle informatie over de Stella Citta elektrische vouwfiets.
-->