Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Laventino fietsen

Laventino fietsen


Laventino is een nieuw merk fietsen dat sterk in populariteit stijgt. Basis van het succes van Laventino is mooie goede fietsen tegen een lage prijs. Ze maken stadsfietsen en transportfietsen.

Helaas: we hebben momenteel geen aanbiedingen van Laventino fietsen Kijk hier voor de aanbiedingen van voordelige fietsen voor alternatieven.


Laventino klinkt heel erg Italiaans, maar de merknaam is afgeleid van het Zweedse woord Aventino dat avontuur betekent. Ook de typenamen van de fietsen, de Ranger en de Gide klinken best avontuurlijk.

Zijn Laventino fietsen ook avontuurlijke fietsen? Nee, niet dat het fietsen zijn die avonturiers zullen aanspreken. Laventino maakt vooral Hollandse transportfietsen en stadsfietsen.

Laventino fietsen zijn mooie verzorgd vormgegeven fietsen met een licht aluminium frame. Roestvrije sterke materialen zorgen er voor dat je lang plezier kunt hebben van Laventino fietsen. het zijn sterke degelijke fietsen zonder al te veel poespas. Zo kan men voordelig een goede fiets aanbieden. Voor wie wat meer wil betalen voor luxe zijn er wel Plus versies van de fietsen te koop.

Laventino Glide stadsfiets

De Glide is de stadsfiets van het merk. Deze Laventino Glide wordt in diverse varianten aangeboden. Als damesfiets en als herenfiets, met drie versnellingen, zeven versnellingen en met acht versnellingen. Ook zijn deze Laventino fietsen er in een Plus versie. Deze Laventino Glide+ biedt wat meer luxe zoals een geveerde voorvork.Laventino Ranger transportfiets

De Ranger is de transportfiets van Laventino. Ook deze Laventino fiets is in verschillende versies te koop. Voor dames en voor heren, met drie. zeven of acht versnellingen, en als Plus versie.Tussen de Plus versie en de gewone (budget) versie zitten bij de Laventino Ranger wel wat belangrijke verschillen. Zo is de Plus voorzien van rollerbrakes in plaats van handremmen en beschikt de luxere versie over een stuurslot. Een stuurslot vinden we bij een transportfiets wel een belangrijke optie omdat deze stuurblokkering voorkomt dat de fiets uit onbalans raakt en valt als je hem met een gevulde voordrager parkeert.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor de Laventino fietsen tegen de laagste prijs.


Onderwerpen:
Laventino fietsen online kopen, verkooppunten goedkope Laventino fiets in Nederland.
-->