Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » 5 x een goedkope transportfiets

5 x een goedkope transportfiets


Op zoek naar een goedkope transportfiets? We hebben er hier vijf voor je. De prijzen beginnen al bij 249 euro. Een goede transportfiets kan ook heel goedkoop zijn!


Alle genoemde prijzen zijn op het moment van schrijven, en kunnen inmiddels hoger of lager zijn. Kijk bij de betreffende webwinkel voor de actuele prijs van iedere goedkope transportfiets.

Sparta Pick Up transportfiets

Een transportfiets van een A-merk voor 339 euro? Ja dat kan. De prijs van de Sparta Pick Up begint online bij dat bedrag. De Sparta Pick Up is online te koop bij de Rijwiel Cash & Carry in verschillende versies.De goedkoopste versie is de Sparta Pick-Up RN. Een stoere transportfiets zonder poespas. Met een terugtraprem en zonder versnellingen. Oude tijden herleven. Door al zijn eenvoud is de Sparta Pick-Up RN bijzonder onderhoudarm, maar deze goedkope fiets van Sparta is ook heel functioneel. Met stevige voordrager en een stevige achterdrager voor al je bagage. Veilig en compleet is de Sparta Pick-Up RN ook. Met supersterk frame, een gesloten kettingkast, een dubbele fietsstandaard, een stuurslot, een ringslot en verlichting.

Popal Daily Dutch transportfiets

Popal is een ander Nederlands fietsenmerk dat een heel goedkope transporter uitbrengt. De Popal Daily Dutch zagen we online voor 289 euro (nog 50 euro minder dan de Sparta dus!). Bovendien wordt de Popal gratis thuisbezorgd.De Popal Daily Dutch is een mix van een omafiets en een transportfiets en is te koop in diverse kleuren. De fiets is voorzien van een sterk stalen frame en een robuuste bagagedrager met snelbinder. Het is een veilige goedkope transportfiets met handrem, terugtraprem en een gesloten kettingkast.

Altec Image transportfiets

Werkelijk spotgoedkoop is de Altec Image transportfiets. 249 euro online. En toch beschikt deze transporter over Shimano Nexus 3 versnellingen. Het is voor zijn prijs toch al een enorm complete fiets met bijvoorbeeld een Drifter zadel, een Axa Solid ringslot, een stevige middenstandaard, een oversized voordrager, een gesloten kettingkast en alles dat je nog meer op een goede transportfiets verwacht.


Stokvis Cargo transportfiets

Ook 3 versnellingen van Shimano Nexus heeft de Stokvis Cargo N3. Verder bagagedragers voor en achter, een licht aluminium frame en nog heel veel meer luxe. Een heel complete fiets, vooral voor deze prijs, want de Stokvis Cargo kost maar 379 euro.
Helaas hebben we geen aanbieders meer voor deze fiets.


Matra Urban Cruzz transportfiets

Voor 399 euro koop je de Matra Urban Cruzz. Dit is de "duurste" fiets uit dit overzicht, maar ook de hipste. De Matra Urban Cruzz is namelijk een coole cruiser-transportfiets die zowel als damesfiets als herenfiets te koop is. Alles zit er op en er aan, waaronder ook drie (Shimano Nexus) versnellingen. Maar de achterdrager ontbreekt bij deze cargo-cruiser.
Helaas hebben we geen aanbieders meer voor deze fiets.
-->